EL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ COL·LABORA AMB LA CHEROKEE RIDER 2019 EN EL MARC DEL PROGRAMA “MOTURISME ARA LLEIDA”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ COL·LABORA AMB LA CHEROKEE RIDER 2019 EN EL MARC DEL PROGRAMA “MOTURISME ARA LLEIDA”

La Diputació de Lleida, mitjançant el programa “Moturisme Ara Lleida” que impulsa el Patronat de Turisme, col·labora amb la celebració de la tercera Cherokee Rider 2019, que té lloc aquest cap de setmana del 20 al 22 de setembre amb punt de partida i d’arribada a Sort, capital del Pallars Sobirà, amb la previsió d’aplegar més de 170 motociclistes i unes 160 motos.

La Cherokee Rider és un esdeveniment per als amants de les motos de caràcter no competitiu, per carreteres obertes al trànsit en un recorregut en aquesta tercera edició de més de 500 km, que discorrerà per diferents territoris del Pirineu de Lleida, de Barcelona i de Girona amb punt de sortida i arribada a Sort. També s’ha previst un tram de 15 km per als qui vulguin practicar la modalitat d’”offroad”, travessa tot terreny.

La Cherokee Rider va més enllà d’una concentració motorista, ja que es tracta d’un esdeveniment que vol posar en valor els diferents atractius turístics del territori, motiu pel qual compta amb el suport de la Diputació de Lleida i el programa “Moturisme Ara Lleida” que impulsa el Patronat de Turisme. Durant la celebració de l’esdeveniment el Patronat de Turisme disposarà d’un punt informatiu a Sort per promocionar el programa “Moturisme” entre el públic assistent i lliurarà també material promocional del conjunt de l’oferta turística de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.

El programa preveu que a partir de les 4 de la tarda d’avui divendres s’iniciaran al centre de Sort les verificacions de tots els participants i es procedirà a fer el lliurament dels regals de benvinguda. Totes les motos quedaran aparcades i exposades al centre de la capital del Pallars Sobirà.

Dissabte, a partir de les 7.30 hores, començarà el recorregut amb moto que portarà els participants a recórrer les comarques del Pallars Sobirà i l’Alt Urgell pel Pirineu de Lleida, el Berguedà de Barcelona i el Ripollès de Girona, amb un traçat de 500 km. L’esmorzar tindrà lloc a la cota 1.500 i l’hora prevista d’arribada a Sort serà entre les 17.00 i les 20.00 hores.

D’altra banda, l’organització ha previst un ampli programa que s’ha preparat tant en l’àmbit gastronòmic com festiu per a tots els participants en aquesta Cherokee Rider, que permetrà gaudir de les rutes, els paisatges i la gastronomia a més de les activitats previstes a Sort per a tots els inscrits des d’avui divendres fins a diumenge, 22 de setembre.

CHEROKEE RIDER 2019
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 140 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×