CONDICIONS D’ÚS
(AVÍS LEGAL)

SI US PLAU LLEGEIXI ELS SEGÜENTS TERMES D’UTILITZACIÓ I CONDICIONS. L’ACCEPTACCIÓ D’AQUESTS TERMES ÉS UNA CONDICIÓ ABSOLUTA PER L’ÚS DE LA WEB LABORRUFA.COM I CONSTITUEIX UN ACORD LEGAL ENTRE VOSTÈ I LABORRUFA.COM. A l’accedir a qualsevol servei o part del mateix sota el domini de laborrufa.com, vostè acepta regir-se pels termes d’aquest acord. Serveis Publicitaris del Pirineu S.L. es reserva el dret de canviar aquests termes en qualsevol moment sense previ avís per escrit, i vostè acepta regir-se per aquests canvis.

Informació general

En compliment del que estableix la llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació els hi comuniquem el següent:

El lloc web www.laborrufa.com és un domini en internet de titularitat de Serveis Publicitaris del Pirineu S.L.

Serveis Publicitaris del Pirineu S.L., és una empresa dedidaca al sector publicitari i de comunicació. Serveis Publicitaris del Pirineu S.L. , constituida l’any 1992, amb NIF B25293788, figura inscrita en el registre mercantil de Lleida Tom 150, foli 160, full núm. L2792, Inscripció 1a.

Les dades de contacte son les següents: Pol. Ind. Salancons nau 17. 25560 Sort (Lleida). Telèfon 973 620 400.

Continguts

Aquestes pàgines web tenen per finalitat donar a coneixer a lectors i clients els serveis que realitza la revista gratuïta Serveis Publicitaris del Pirineu S.L. es reserva el dret a fer, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions dels continguts i presentació del seu lloc web.

La informació continguda en aquesta web es de caràcter divulgatiu. Cap dels continguts publicats en aquesta web te per finalitat l’ús per part de tercers . Serveis Publicitaris del Pirineu S.L., per tant no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.

Totes les imatges i continguts d’aquesta web son propietat de Serveis Publicitaris del Pirineu S.L. i estan protegides per les lleis Internacionals de drets d’autor i pels acords internacionals i les clausules dels tractats internacionals.

ÚS correcte del web

L’usuari es compromet a utilitzar el web, els continguts i els serveis de conformitat amb la Llei, les condicions presents, els bons costums i l’ordre públic. Així mateix, l’usuari s’obliga a no utilitzar el web o els serveis que presta amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut del present avís legal, lesius als interessos o drets de tercers, o que, de qualsevol manera, puguin danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis, o impedir-ne el gaudi normal a altres usuaris.

L’usuari també es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra manera, fer malbé les dades, els programes o els documents electrònics i d’altres que es trobin en el web de . De la mateixa manera, l’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al servei mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals Serveis Publicitaris Pirineu S.L. presta el servei, i a no realitzar accions que facin malbé, interrompin o generin errors en els esmentats sistemes. L’usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, miniaplicacions, controls ActiveX o cap altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin, o siguin susceptibles de causar, qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de Serveis Publicitaris Pirineu S.L. o de tercers.

Links a altres pàgines web

Serveis Publicitaris del Pirineu S.L facilita en aquest web site, links a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar accessos a aquestes pàgines es sempre informativa.

Propietat intel·lectual i industrial

© El Copyright de la informació i el material de la web és propietat de Serveis Publicitaris del Pirineu S.L.. Tots els drets queden reservats. El lector no pot fer ús comercial de la informació, continguts o disseny del lloc web.


© 1992 – 2024 Serveis Publicitaris del Pirineu S.L

Revista Gratuïta Comarques del Pirineu de Lleida