Aran implementarà el nou model d’accés a la salut, la Programació per motius

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
  • Amb l’objectiu de guanyar eficiència en la programació a l’atenció primària i comunitària s’aposta per aquesta eina digital:  Programació per motius
  • El Conselh Generau, mitjançant els Serveis Assistenciaus Integradi d’Aran, desenvoloparà aquesta prova pilot, impulsada pel Departament de Salut de la Generalitat, per a la implementació del nou model de gestió de la demanda

Aquest nou model atén la importància d’oferir canals àgils d’accés a l’atenció primària i comunitària quant a la petició de consultes i cites, ja que actualment la manera d’atendre a la demanda és a través de canals d’atenció diversos i amb diferents perfils professionals implicats. En canvi, amb aquesta nova eina, en unificar-se la programació es reduirà el temps de resposta i es redirigirà als usuaris/es al recurs més adient a les seves necessitats.

La programació per motius és una nova eina digital per demanar cita amb atenció primària i comunitària que millora el sistema de programació perquè s’adapta a cada necessitat dels pacients pel que fa al temps, el professional i el tipus d’atenció.Per accedir a aquests serveis hi ha vàries maneres, una, a través de la web https://citasalut.gencat.Gat identificant-se amb el número CIP de la targeta sanitària. Després rebràs un SMS al telèfon amb un codi que tindràs d’introduir a la web. O l’altra, amb l’app de La Meva Salut clicant a l’apartat Cita Prèvia et redirigirà a la web de Programació per Motius. En ambdós casos, caldrà escollir un dels motius que s’hi troben d’acord amb la situació del pacient, i l’algoritme informàtic determinarà quina és ella cita, consulta o gestió amb el professional i el tipus de visita més adequat. En cas de no trobar el motiu necessari, pot marcar-se l’opció de sol·licitar cita presencial o telefònica amb els professionals de salut de referència.

La demanda de cita pel telèfon o directament en taulell d’atenció de l’Espitau Val d’Aran continuarà vigent, però els professionals que atenen també programaran les visites amb aquesta mateixa web i realitzaran les preguntes pertinents per obtenir la forma d’atenció que millor correspongui a les necessitats dels usuaris/es.

Programació per motius

La síndica d’Aran, Maria Vergés, manifestava: “Amb aquest nou model volem reduir molt els processos per a reordenar i optimitzar els recursos disponibles i millorar i facilitar l’accés al sistema sanitari i social el menor temps possible, prioritzant els nivells d’urgència”.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 90 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×