XX Marxa Popular Vall de Siarb- 26 de maig!

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Un anys més a la Vall de Siarb ja arranquem motors per fer possible la XX Marxa Vall de Siarb. Com sempre des de fa 20 anys, serà el darrer diumenge de maig, enguany el diumenge 26 de maig!

Aquest any estem preparant un itinerari que, sortint de Llagunes, com sempre, ens farà anar pel camí de la Mola fins a Soriguera, passant per l’antiga mola farinera i vorejant el riu. Anirem cap a Vilamur fent mil i una voltes per la roureda i els seus camins i caminets per acabar pujant al poble pel camí dels Horts, que tot just comencen a activar-se. Al poble podrem veure l’església romànica de Mare de Déu de Medina i la Font del Moro. Sortirem de Vilamur i pel camí de les Culties anirem fins al Coll de St. Joan, on veurem els búnquers de la guerra civil i el resultat de les recents actuacions arqueològiques que s’han fet. D’allí pel recent recuperat camí del Rocàs pujarem als últims trossos del poble abans del bosc. Agafarem aire i vistes abans de baixar passant per la borda del Burg i la Borda del Vilà i tornar a Llagunes. Tot plegat 10 Km i uns 600 m de desnivell per conèixer la Vall de Siarb.Durant l’itinerari trobarem els clàssics avituallaments de la taronja refrescant i el bon esmorzar per les persones intrèpides que vulguin fer l’itinerari sencer. Ara bé, pensant en els més grans i els més xics, aquest any, per celebrar els 20 anys hem afegit un segon itinerari, més curtet (5,5 Km i 200 m de desnivell). En aquest cas, no gaudireu de la taronja, però ens ajuntarem totes les persones participants al Coll de St. Joan per fer un bon esmorzar conjuntament.

A l’arribada a Llagunes ens espera la Carla Mateo i el Dani Jiménez per revitalitzar-nos amb un concert vermut. I per a les que vulgueu seguir la festa oferirem un arròs de carn o de verdures!

Ja veieu, un diumenge per gaudir de la Vall de Siarb amb tots els sentits!

Consulteu tota la informació a: http://www.marxasiarb.com/

Ja podeu fer les vostres: Inscripcions

XX Marxa Popular
XX Marxa Popular Vall de Siarb
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 124 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×