SEXUALITAT. FOCUS SENSITIUS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Focus Sensitius

Quan en la consulta alguna parella comenta la manca de resposta sexual per un temps, és important que en cada persona tornin a sorgir i florir les sensacions sexuals, així com recordar que s’ha de donar i rebre alhora. Molts terapeutes recomanen aleshores un tipus de massatge sensual que permet que la persona explori el seu cos i el de la seva parella, només amb el tacte i posposant de mutu acord el coit durant un temps. D’aquesta manera el més important és centrar-se en les sensacions agradables i plaenteres enlloc de focalitzar el coit.
La primera etapa sol ser unipersonal. És important escollir el moment i lloc on un se senti tranquil i còmode. La persona ha d’auto explorar-se (no només ens referim als genitals); massatges, carícies, què agrada, què no, les mans, els dits, una banyera relaxant, el llit…

La segona etapa inclou la parella. És important fugir de la pressa i obligació. Ha de ser un moment de mutu acord. El massatge es fa per torns, primer un i després l’altre: oli, crema… intentant d’inici no tocar els genitals.
La tercera etapa consistirà en posar en comú de forma alterna tot allò après en les altres dues etapes. Encara s’hauria d’intentar no arribar al coit a l’inici.

Recordeu que no cal cap tipus de material: un oli si s’escau o crema hidratant i les vostres mans. La pell és l’òrgan sexual més important del nostre cos degut a la gran extensió que té i la gran quantitat de terminacions nervioses que posseeix.És important durant tot el procés aprendre que les sensacions d’un poden no ser les mateixes per l’altre. A un li pot agradar una cosa i a l’altre no. A una part de la parella li pot agradar fer carícies en una zona però no té perquè agradar-li que li facin a ella. Es tracta de conèixer, reconèixer i respectar. També la parella haurà de parlar tot el possible: com se senten (bé, còmodes, malament, avergonyits, a disgust, molt realitzats…).

Assolides aquestes etapes, el terapeuta sol donar ja pautes d’introduir el coit aconseguint que aquest sigui una part de l’acte sensitiu-senxual.

LA LLEVADORA
Marga Alegret – Llevadora – maralsa77@hotmail.com

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,78 de 5 - 18 Vots
Carregant ... - 1.889 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×