El XXVI Concurs de Turisme Actiu, FITUR 2.021, ja té guanyadors

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El XXVI Concurs de Turisme Actiu, FITUR 2.021, ja té guanyadors

Prop de 100 propostes de gran qualitat, s’han presentat a aquesta convocatòria anual organitzada per FITUR i la Revista Aire Libre,  amb l’objecte de potenciar el desenvolupament i la comercialització de la industria turística amb el focus  en la promoció de productes de turisme.

La propera edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR “Especial Recuperació Turisme”, ja té els guanyadors del XXVI Concurs al Millor Producte de Turisme Actiu, que organitza juntament amb la Revista Aire Libre, per potenciar el desenvolupament i la comercialització de la industria turística, amb el focus en la promoció de les propostes en turisme d’aventura, cultura, natura, desenvolupament tecnològic, accessibilitat i medi ambient.

Aquest any, el jurat compost per consumidors finals, professionals dels turisme, mitjans de comunicació i representants del sector turístic, ho han tingut especialment difícil. I és que les prop de 100 propostes presentades per els expositors i co-expositors de FITUR 2021, han destacat per la seva excel·lent qualitat.

Finalment, després d’una complexa deliberació a la que s’han sumat més de 8.000 vots emesos pel consumidor final i els professionals, s’han alçat amb els premis els següents productes: En la categoria nacional, Elixe Galicia (Galicia); l’Aventura del Sant Grial a València (Comunitat Valenciana); Val d’Aran Walking Festivla, a Lleida (Catalunya); i el Barranc de la Leza, a Àlava (Pais Vasc). A ells es sumant, en la categoria internacional, Immersió cultural en el Monts d’Orfeo (Bulgària) , i Korea Tourism Organization’s promotion of 100 Contact-Free tourist sites (Corea). Els sis rebran un segell que els identificarà com a guanyadors en la pròxima edició de FITUR.

XXVI Concurs de Turisme Actiu

L’entrega de premis es desenvoluparà en el marc de FITUR “Especial Recuperació Turisme”, que, enguany se celebra de manera extraordinària els pròxims 19 al 23 de maig, a Fira de Madrid.

El Val d’Aran Walking Festival és SENDERISME camins.net

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 75 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×