XIII Festival de Joves Músics Europeus

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

XIII Festival de Joves Músics Europeus

Un total de 50 alumnes i 5 professors de les escoles municipals de Música de la Seu d’Urgell, Berga i de Puigcerdà han participat en el XIII Festival de Joves Músics Europeus, celebrat del 9 a l’11 de maig a Sneek (Holanda). Concretament del centre de la Seu hi van assistir 19 alumnes i 2 professores.

Els alumnes de les tres escoles de música van actuar en tres concerts: als espais Martinuskerk i  Tramontana, a Sneek, mentre que el tercer van tenir lloc a la població de Woudsend, a Karmel Kerk.

La primera part de les actuacions, la coral integrada per músics de les tres escoles van interpretar gospel, rock català i una havanera. La segona part, la banda de l’Escola Municipal de Berga, en la que hi van participar també alumnat de la Seu d’Urgell, va fer sonar Patum.

Val a dir que en aquest festival de música celebrat a Holanda hi van participar prop de 1.000 alumnes i professors de 26 escoles de música de diferents poblacions de Catalunya.           En aquest festival hi van assistir grups o conjunts d’escoles de música de tot Europa, d’edats compreses entre els 12 i 25 anys. El festival va acollir uns 6.000 joves de 23 països diferents.

escolamusicalaseu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 169 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×