3º VAL D’ARAN WALKING FESTIVAL 2020

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

3º VAL D’ARAN WALKING FESTIVAL Del 24 al 30 d’agost

Del 24 al 30 d’agost de 2020 – Val d’Aran – Pirineus – Lleida
Avuí comença el Festival amb 400 inscripcions a les 20 activitats organitzades durant tota la setmana.

Una Val d’Aranes pot escriure i seguir, va rebre als participants de la 3a edició del FESTIVAL DE CAMINANT DE VAL D’ARAN. En aquests mesos, segueix tota l’evolució de la situació, menysprea la programació del Festival, fins a arribar a les actualitats actuals que permeten el poder esborrar de les muntanyes i els enviadors de la Val, tot amb seguretat total.

Un estiu en el que degut a les circumstàncies, es va cancel·lar totes les carreres i esdeveniments a la Vall d’Aran durant el juliol i l’agost, entre les mateixes proves que es consolidaran com els Pedals de Foc No Stop i nous com el Trail UTMB-Val d’Aran . Tot el programa el VAL D’ARAN FESTIVAL WALKING Tomo the reto d’organitzar en aquest any la seva tercera edició, adequant el format a les noves mesures que garanteixen la seguretat dels participants, i només podem dir: GRACIAS, a tots els que ha confiat en nosaltres.

Un festival consolidat, que es troba en solitari des de fa dos anys, ha tingut lloc com a referència, sense sol dels festivals de Senderisme dels Pirineus, que també es troba en els 19 festivals que se celebra a tota Espanya. Un festival que també és cultura cultural, patrimoni i productes locals, que es realitzen visites culturals i degustacions de productes de la seva valencià.

Un nou format, en el qual s’ha programat 16 rutines d’enviament i muntanya, de tres nivells de dificultat. També s’ha programat dos Tallers de Plantes Medicinals i dos Observacions Astronòmiques. I amb un objectiu de tenir grups més reduïts i personalitzats, augmentant amb la seguretat, conduint el Festival amb un equip de 9 Guies de Muntanya locals que desenvoluparan el programa.

WALKING FESTIVAL

El Festival és patrocinat per Foment de Torisme Val d’Aran, Conselh General Generaran, Ajuntament de Vielha i Ajuntament de Naut Aran. Un tambè col·locarà la col.laboració dels establiments hotelers del Valle i de l’estació d’esqui de Baqueira Beret, així com diverses empreses de tot tipus: esportius, comerços, artesans i productors de la vall de la marca de garantia de la Valença.

L’aspecte esportiu del festival compta amb la col·laboració de la Federació de Muntanya de Catalunya, Espanya i Europea (ERA), que ja va assistir l’any passat al festival del seu vicepresident Mimo Pandolfo. El Festival s’enmarca al programa de Festivals de Senderisme que coordina i promociona l’IDAPA, amb el suport del patronat de Turisme Ara Lleida, l’Agència Catalana de Turisme i el Parc Nacional d’acolliments i estany de Sant Maurici. El Val estàran Walking Festival ja està hermanat amb el Festival de Gran Canària i amb el país.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 142 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×