El vídeo promocional del Geoparc Orígens guanya el primer premi al Festival de la Xarxa mundial de Geoparcs

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El vídeo promocional del Geoparc Orígens guanya el primer premi al Festival de la Xarxa mundial de Geoparcs

El Geoparc Orígens es va presentar a la primera edició del Festival de Cinema que organitza la Xarxa Mundial de Geoparcs mundials de la UNESCO que havia de celebrar-se el 2020 i va ser ajornat fins a aquest any.

El premis han estat anunciats avui, durant la celebració del 9a Conferència Internacional de Geoparcs mundials de la UNESCO, celebrada de forma digital des del Geoparc mundial de la UNESCO de l’illa de Jeju a la República de Corea.D’entre els més de 70 vídeos presentats per Geoparcs de tot el món el vídeo promocional del Geoparc Orígens n’ha resultat el guanyador del primer premi valorat en 3.000 euros, després de la deliberació d’un jurat format per 5 professionals internacionals del cinema.

El vídeo s’anomena “Un viatge en el temps” i va ser gravat entre el 2018 i 2019 per Soona films, amb Anna Soldevila al capdavant, i va comptar amb el finançament de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

El vídeo es pot trobar tant ala pàgina web del Geoparc www.geoparcorigens.cat com al al canal de Youtube del Geoparc Orígens: https://www.youtube.com/watch?v=r8nawTdFGn8

vídeo promocional Geoparc
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 370 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×