L’exposició itinerant ‘Viatge al cor dels Pirineus’ arriba a Sort

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’exposició itinerant ‘Viatge al cor dels Pirineus’ arriba a Sort

El Piribus ha rebut la visita de prop de 12.000 persones en les 10 parades que ha fet fins ara

La capital del Pallars Sobirà acull a partir d’avui dimecres, 28 d’agost, l’exposició itinerant PIRIBUS ‘Viatge al cor dels Pirineus’ que es podrà visitar fins el 8 de setembre al Camí de la Cabanera, davant el poliesportiu Els Til·lers. L’horari d’obertura serà cada dia de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

La presentació de l’exposició itinerant tindrà lloc dimecres 28 d’agost a les 19h de la tarda al pavelló Municipal d’Esports Els Til·lers (davant del Piribus), i anirà a càrrec de l’alcalde de Sort, Raimon Monterde; Lluís Martínez, de la Fundació Catalunya La Pedrera; i, Francesc Rodríguez, d’Obaga Activitats. Després de la presentació, a les 20h, el grup de música Biarritz, amenitzarà la vetllada.

Aquesta és l’onzena parada del PIRIBUS, que han visitat prop de 12.000 persones. A Sort es realitzaran visites guiades cada dia: dilluns, dimecres i divendres a les 18h; dimarts, dijous i diumenges a les 12h  i dissabtes a les 12h i les 18h.

A més, s’hi aniran desenvolupant diferents activitats, totes gratuïtes. N’hi haurà de dos tipus: a l’entorn del PIRIBUS, com el concert de la presentació, un taller de construcció de caixes niu o itineraris de descoberta dels ocells, i d’altres activitats en indrets propers, com un taller de llana xisqueta, visites a l’ecomuseu dels pastors i al centre d’interpretació del romànic a Planes de Son, una visita als búnquers, itineraris naturalistes i activitats de voluntariat.

Viatge al cor dels Pirineus
L’exposició itinerant ‘Viatge al cor dels Pirineus’ arriba a Sort

Després de Sort, el Piribus viatjarà a Osca per fer parada a Jaca. A continuació, tornarà a Catalunya, per instal·lar-se, a partir de 25 de setembre, a Viella.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 147 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×