Missatge de l’Alcalde a les veïnes i veïns de Sort

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Missatge de l’Alcalde a les veïnes i veïns de Sort (Covid-19)

Ens trobem en la Setmana Santa més insòlita que hem viscut mai, sense misses, processons al carrer (recordeu que a la nostra web teniu els horaris de retransmissions a la TV i en línia) ni els nombrosos turistes que ens visiten cada any per aquestes dates.

Som ja a ben pocs dies de completar el primer mes de confinament, i tot i la duresa de les circumstàncies, especialment per als que teniu nens petits a casa o aquells a qui us dol no poder veure a la vostra gent gran perquè segueixen un aïllament estricte a casa seva, no és menys cert que és una mesura del tot necessària per fer front a la pandèmia del coronavirus.

És per aquest motiu que us vull fer arribar, en primer lloc, el meu agraïment per l’enteresa amb què porteu el confinament i el bon exemple que esteu donant en aquest sentit, però alhora demanant-vos si us plau que continueu així tant temps com sigui necessari i ens ordenin les autoritats sanitàries, amb la certesa que ara per ara és l’única manera d’aturar els contagis.

Us recordo que des de la nostra pàgina web i xarxes socials us anem informant contínuament de les novetats que hi pugui haver al respecte alhora que amb les plataformes #pallaresosacasa i #JoActuoSobira us plantegem idees i activitats per fer més suportable el confinament, i que si teniu qualsevol dubte sobre les activitats que es poden dur a terme consulteu com a font oficial la pàgina Preguntes sobre restriccions d’activitatsdel Departament d’Interior, que també s’actualitza contínuament.

Recordeu també que si teniu qualsevol dubte sobre la malaltia heu de trucar al 012, i que el 061 només l’heu de fer servir en cas d’emergència sanitària.

És en aquest darrer sentit que em vull adreçar també a tothom que té habitatge de segona residència al Pallars Sobirà demanant-vos que no us traslladeu a la nostra comarca a passar els dies de Setmana Santa, en primer lloc perquè estareu trencant el confinament obligatori i us arrisqueu a rebre una forta sanció econòmica, però més important encara pel fet que el sistema de salut del Pallars Sobirà no disposa dels equips i personal suficient per atendre les urgències que es derivin de l’aribada a la comarca de malalts del coronavirus o dels contagis que s’hi puguin estendre arran d’aquesta arribada; estareu posant en risc la salut de tothom, no vingueu, si us plau.

veïns de Sort
mesures veïns de Sort

Espero ben aviat donar-vos notícies més optimistes. Mentrestant, cuideu-vos i cuidem-nos entre tots nosaltres, salut i força!

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 113 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×