S’inicia la vacunació al professorat de la Val d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

S’inicia la vacunació al professorat de la Val d’Aran

  • Seguint el pla de vacunació vigent, avui es comencen a administrar les primeres dosis de la vacuna d’AstraZeneca/ Oxford als i les docents dels centres educatius de la Va d’Aran

A partir d’aquesta tarda, seguint el pla de vacunació gestionat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’inicia la campanya de vacunació contra la COVID-19 al professorat de les escoles i l’institut del territori. Tal com ha informat el Departament, es vacunarà als i les docents menors de 55 anys que no hagin estat diagnosticats amb COVID-19 en els últims 6 mesos.

“L’Espitau Val d’Aran rep 100 dosis setmanals de la vacuna d’AstraZeneca/ Oxford per part del Departament de Salut, i a partir d’avui es començarà a administrar aquesta vacuna als docents dels nostres centres educatius, als qui el propi departament citarà via SMS”, explicava la síndica d’Aran, María Vergés.

A la Val d’Aran s’han administrat ja, d’una banda, les dues dosis de la vacuna de Pfizer als usuaris/es de la Residència Sant Antòni i el centre de dia, al personal sanitari i essencial de la Residència i l’Espitau Val d’Aran i també al personal sanitari. D’altra banda, s’ha començat a administrar la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca al personal sanitari de segona línia i personal essencial, grup al qual pertanyen els docents. El cicle d’administració de la vacuna d’AstraZeneca/Oxford consta de dues dosis i la segona s’administra entre les 4 i les 12 setmanes després de la primera.

vacunació al professorat

Notícies Val d’Aran

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 51 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×