Val d’Aran by UTMB ® es posposa a juliol de 2021

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Val d’Aran by UTMB ® es posposa a juliol de 2021

L’organització ha pres la decisió de posposar la cita conjuntament amb el Conselh Generau d’Aran i en coordinació amb UTMB ® Group causa de la situació excepcional provocada pel Covid-19

Les inscripcions realitzades per a aquest any es mantindran per a la nova convocatòria de l’9, 10 i 11 de juliol 2021

La primera edició de la Val d’Aran by UTMB ®, que tenia prevista la seva celebració entre el 3 i el 5 de juliol, es posposa a 2021. L’organització ha pres la decisió d’ajornar la cita a juliol de 2021 conjuntament amb les autoritats sanitàries i en coordinació amb UTMB® Group, a causa de la situació excepcional causada per la pandèmia de l’Covid-19.

“La nostra prioritat és la seguretat dels participants i dels habitants de la Val d’Aran. En el context actual, és preferible posposar la cursa per tal de prioritzar les garanties sanitàries i logístiques. A més, volem respectar les dates d’altres proves programades després de l’estiu, evitant el solapament i permetent que els nostres corredors participin en aquelles que se celebrin “, declara Xavier Pocino, Director de la Val d’Aran by UTMB ®.

Val d’Aran by UTMB ® se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de juliol de l’any que, mantenint totes les distàncies i proves programades: Torn dera Val d’Aran (162 km), Camins d’Her (105 km) i Peades dera Aigua (55 km), així com les activitats complementàries, el Trail Festival Baqueira Beret i la Sky Baqueira Beret (15 km). Les inscripcions realitzades per a aquest any es mantindran per a la nova convocatòria de juliol 2021.

“A principis d’abril vam enviar una enquesta a tots els nostres corredors ja que la seva opinió és molt important per a nosaltres. L’índex de resposta va ser molt alt, superior a 2.500, i la gran majoria mostrava el seu interès a tornar a 2021. Per tot això, encarem el futur amb gran optimisme i confiem en estar a l’altura de les seves expectatives “, explica Pocino.

D’acord amb el reglament oficial de la prova, l’organització ofereix a aquells que decideixin cancel·lar la seva inscripció, el reemborsament de l’100% de l’import en cas de tenir l’assegurança de cancel·lació i de el 75% a aquells que no ho tinguessin contractat. Tots ells rebran el reemborsament de l’assegurança d’accidents. Al web, els participants poden consultar tots els detalls.

A dia d’avui, la cita, que forma part del circuit internacional de trail running Ultra-Trail® World Tour, havia esgotat els dorsals disponibles per a la prova de 55km, la Peades dera Aigua. A més, a falta de poc més de dos mesos per a la seva celebració, superava ja el 85% d’inscrits en les altres dues proves, comptant amb un total de 3.700 corredors registrats, provinents de més de 70 països, un 56% d’ells de fora d’Espanya. “La Val d’Aran by UTMB® és un aparador magnífic per a la Val d’Aran i el Pirineu, i treballem des de ja per a dur a terme una edició 2021 històrica. Per a nosaltres, portar UTMB® a la Val d’Aran és un somni i que el Pirineu hagi estat escollit per realitzar la seva primera carrera a Europa fora dels Alps és una responsabilitat immensa “, detalla Pocino.

“Aquest parèntesi ens permetrà treballar amb afany aquesta primera edició, estudiant amb deteniment el nou escenari per reprendre idees que teníem aparcades i que seguiran alimentant les ganes de muntanya i transmetent els valors i la passió que caracteritzen Val d’Aran by UTMB® “, conclou Xavier Pocino.

El proper mes d’octubre, Val d’Aran by UTMB® obrirà novament inscripcions i els participants podran realitzar canvis en la distància escollida per a l’edició de 2021 si així ho desitgen.

UTMB
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 384 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×