El Servei d’Esports de la Seu d’Urgell presenta un ampli ventall d’activitats físiques i esportives d’estiu per infants i adolescents

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Servei d’Esports de la Seu d’Urgell presenta un ampli ventall d’activitats físiques i esportives d’estiu per infants i adolescents

El pròxim dia 9 de maig s’obriran les inscripcions a les activitats esportives d’estiu que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell adreçades a infants i adolescents nascuts entre els anys 2017 i 2006.

Les famílies interessades podran fer les inscripcions únicament de manera telemàtica a:  http://esports.laseu.cat Les inscripcions restaran obertes fins a esgotar les places de cada torn. Val a dir que enguany les places són limitades i se seguirà oferint servei de menjador.Al respecte, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Carlos Guàrdia, manifesta“des del Servei Municipal d’Esports oferim, novament, les dues grans propostes d’estiu adreçades a infants i adolescents, de 6 a 15 anys: ‘A l’Estiu, tot l’Esport’ i ‘A l’Estiu, Aventura’. Tal com recull la nostra marca, som Ciutat d’Esport i ho som durant tot l’any, també durant la temporada d’estiu. Per això oferim un ampli ventall d’activitats físico-esportives amb la voluntat que la mainada les pugui conèixer, aprendre i gaudir-les, en un entorn natural excepcional”.

El regidor d’Esports afegeix “així mateix, estem contents, atès que des de l’òptica sanitària, la situació ha millorat respecte l’any passat i això ens ha permès dissenyar les activitats amb previsió de poder-les realitzar amb normalitat. Esperem, doncs, que puguem fer-ho així”.

‘A l’Estiu, Tot l’Esport’: del 27 de juny al 29 de juliol

‘A l’Estiu, Tot Esport’ tindrà lloc de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 hores, del mes de juliol, ofereix activitats esportives diverses que inclou esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius,  gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d’estratègia, entre d’altres. L’activitat inclou també la piscina municipal,  servei d’acollida, a partir de les 8 del matí, i dinar de 14:00 a 15:00 hores. Els torns d’aquesta proposta són del 27 de juny a l’1 de juliol; del 4 al 8 de juliol; de l’11 al 15 de juliol; del 18 al 22 de juliol i del 25 al 29 de juliol.

‘A l’Estiu, Aventura’: de l’1d’agost al 2 de setembre

un ampli ventall

Pel que fa a la proposta ‘A l’Estiu, Aventura’ també serà de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00, del mes d’agost, amb activitats esportives en el medi natural i el nostre entorn que inclou escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, btt, snorkel, slackline o senderisme, entre d’altres. L’activitat inclou també la piscina municipal i servei d’acollida, a partir de les 8 del matí. Els torns d’aquesta proposta són: de l’1 al 5 d’agost; del 8 al 12 d’agost; del 16 al 19 d’agost; del 22 al 26 d’agost i del 29 d’agost al 2 de setembre.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros (20% de descompte a la inscripció per família nombrosa o monoparental, segons ordenança fiscal 32). L’opció d’acollida és de 7€ per torn i l’opció dinar és de 35€ el torn.

Per a més informació cal trucar al Servei d’Esports al 973 350 010 (ext.8010-8011) o enviant un correu a esports@aj-laseu.cat 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 56 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×