El Trofeu Betula deixa el llistó ben alt a Port Ainé

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Trofeu Betula deixa el llistó ben alt a Port Ainé

i freestyle esquí celebrada aquest cap de setmana a Port Ainé i puntuable en el calendari FIS. El circuit va comptar amb diverses seccions ideals per demostrar les acrobàcies dels participants.

Ni l’amenaça permanent d’un cel encapotat i un ambient fred va desdibuixar el desenvolupament d’una nova edició del Trofeu Betula FIS de freestyle snowboard i freestyle esquí, que va tenir lloc el 6 i 7 de març a l’estació de Port Ainé.

Amb l’esforç organitzatiu del club local AEPallars, així com de la RFEDI i la FCEH, i la imprescindible col·laboració de l’estació de Port Ainé, la competició es va poder celebrar amb èxit i seguint les mesures de seguretat establertes per la Covid-19. La prova formava part del calendari de la FIS, de manera que també va comptar amb participants andorrans, portuguesos i argentins.

En la jornada de dissabte, els esportistes ja van demostrar les seves habilitats en un circuit fet a mida, amb dues seccions  de salt i dues de jibbing. En freestyle esquí, Maria Lucas (MAC) es va proclamar campiona ambdós dies de competició, el mateix guió firmat per Andreu Moreno (Club Esquí Solsona) en categoria masculina. En la jornada inaugural, Moreno va superar a Paul Oiartzabal i l’andorrà Jan Ebri, mentre que diumenge va compartir podi amb l’andorrà Henry O’Meara i, altre cop, Paul Oiartzabal.

Trofeu Betula

Respecte a la modalitat de freestyle snowboard, el primer dia de competició va tenir el protagonisme de dues riders de l’equip de tecnificació de la FCEH. Andrea Seijas (CSFC) va ser la vencedora de la prova amb un marge estret de punts respecte a la seva companya de club, Aroa Da Silva, segona classificada. Va completar el podi la portuguesa Ana Almeida. L’endemà, Aroa Da Silva va aconseguir sumar la victòria que se li havia escapat el dia anterior, amb Nerea Fernández, segona, i Leyre Pérez, tercera.

En homes, el rider català Edgar Forner (CSFC) va ser el millor dels participants el dissabte, seguit del portuguès Ricardo Rita i de Martxelo Urruzola (CAEI). El diumenge, la victòria se la va endur Francho Lasierra, seguit d’Edgar Forner i de l’argentí Tomas Gioia.

Resultats (Freestyle Esquí)

Resultats (Freestyle Snowboard)

Trofeu Betula
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 76 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×