Tres joves aranesos comencen a treballar al Conselh Generau d’Aran amb la Garantía Juvenil

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Tres joves aranesos comencen a treballar al Conselh Generau d’Aran amb la Garantía Juvenil

Tres joves aranesos s’han incorporat avui mitjançant un contracte de pràctiques de 6 mesos a l’estructura del Conselh Generau d’Aran, després d’haver-se acollit al programa de la Garantia Juvenil. El nois i noies, treballaran als departaments de Secretaria i Recursos Humans; Informàtica; i Medi Ambient en Gestió de Residus.

Encara hi ha la possibilitat que un quart jove es pugui incorporar com Auxiliar d’Informació Turística. Els interessats/des s’han d’informar a l’oficina de Joenessa del Conselh Generau d’Aran al C/Major, 36 de Vielha.


A través dels programes de la Garantia Juvenil, el Conselh Generau d’Aran ha contractat vuit joves els dos últims anys, tal com ha explicat el vicesindic d’Aran i conselhèr de Joenessa, Luís Carlos Medina, que ha treballat intensament durant aquest temps juntament amb els responsables de la Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, per a què els joves aranesos cada cop coneguin més totes les possibilitats que els ofereixen aquests programes i se’n puguin beneficiar.
La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), i a la Val d’Aran en col·laboració amb el Conselh Generau d’Aran a través del Departament de Joenessa.
Pel que fa al sector tecnològic, que té gran projecció de futur, amb la Garantia Juvenil, gràcies a un conveni amb importants empreses tecnològiques a Catalunya, s’han dut a terme iniciatives com ara cursos de pilotatge de drons o per a Javascript i Angular i de Programació Tècnica per a Android i iOS. Els joves aranesos interessats en aquest àmbit, poden demanar més informació a l’oficina de Joenessa.

jovesaranesos
També cal saber que LNT Mobility permet fer pràctiques per un temps mínim de 2 mesos a qualsevol país de la Unió Europea en empreses públiques i privades que necessiten personal format en les especialitats d’aquest programa. Els joves seleccionats rebran preparació prèvia a l’estada a l’estranger i se’ls farà un seguiment posterior a les pràctiques.
Per accedir als programes de la Garantia Juvenil cal tenir entre 16 i 29 anys, i complir els requisits següents http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/que-es-garantia-juvenil/Requisits/
Per a més informació http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici/

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 165 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×