TREMP HA PREMIAT AQUEST CAP DE SETMANA ELS SEUS MILLORS ESPORTISTES

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TREMP HA PREMIAT AQUEST CAP DE SETMANA ELS SEUS MILLORS ESPORTISTES

El passat dissabte va tenir lloc la celebració de la 21a Festa de l’Esport de Tremp.  L’Espai Cultural La Lira va ser l’escenari d’aquest esdeveniment anual que s’organitza a través de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tremp i amb les entitats esportives municipals, com un reconeixement a totes les persones i clubs relacionats amb l’esport del municipi.

Durant la cerimònia, l’alcalde, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà i altres autoritats de Tremp, juntament amb els esportistes Andreu Tomàs Tohà i Lluís Tomàs Tohà, dos trempolins recentment campions de la Copa CERS d’hoquei patins amb l’ICG Software Lleida, van fer el lliurament de premis en les diferents categories (millor entitat, millor directiu i millor equip i millores esportistes femení i masculí des de benjamí fins a veterà).

El Club Bàsquet Tremp va ser l’entitat que va destacar per damunt de la resta rebent el guardó a millor entitat , a millor equip escolar i a millor equip Sènior.

En el decurs de la cerimònia també es va fer una menció especial als germans Iu i Ot Silva Peiró  pel seu paper en el Campionat de Promovelocitat,  al Lil Khater Ortiz del Club patí pel seu 6è lloc al campionat d’Espanya Aleví i al Pol Monsó Parramon per haver fet la seva primera marató.

També es va lliurar un guardó als senyors Ferran Burgués, Jordi Badia,  i Francisco Alba, per la seva destacada trajectòria als clubs d’Esquí, Tremp Runners i Club de Futbol Tremp, respectivament.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 168 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×