El Govern commemorarà a Tremp el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Govern commemorarà a Tremp el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

  • L’acte posarà el focus en el dret a l’envelliment autònom i comptarà amb diferents veus expertes.
  • La jornada s’emmarca en un cicle impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes, en el qual s’han programat actes arreu de Catalunya.
  • A les 12.45 h, s’atendrà els mitjans de comunicació.

La seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya de Tremp acollirà aquest dimecres, 27 de setembre, la jornada “Dret a l’envelliment autònom”. Impulsada pel Departament d’Igualtat i Feminismes, la jornada s’emmarca en els actes de commemoració del Govern per al 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

L’acte començarà a les 10 h, i comptarà amb una ponència marc a càrrec del doctor Manel Domínguez Gómez, autor del llibre “Sénior. La vida que no cesa”. A continuació, la periodista Eva Clausó moderarà una taula rodona en què participarà el president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, Josep Carné Teixidó, i les professores de la Universitat de Lleida Mercè Espuñes Molins i Anna Soldevila Benet. Finalment, el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, presentarà la “Guia pràctica per incorporar la perspectiva LGBTI+ a les residències i altres centres i recursos per a les persones grans”.A la jornada també hi assistiran el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, el director general per a la Promoció i Defensa dels Drets Humans, Adam Majó Garriga, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Igualtat i Feminismes a l’Alt Pirineu i Aran, Mireia Guivernau Huguet.

Al final de la jornada, a les 12.45 h, s’atendrà als mitjans de comunicació al vestíbul de la seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya de Tremp(passeig Pompeu Fabra, 21).

Tremp el 75è aniversari
El Govern commemorarà a Tremp el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 220 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×