TREMP CELEBRA LA SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TREMP CELEBRA LA SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE

L’Ajuntament de Tremp a través de l’Espai Patrimonial de La Central ha programat un seguit d’activitats el dissabte 8 d’octubre.

Del 26 al 30 de setembre se celebra a nivell europeu la Setmana de l’Energia Sostenible per a conscienciar la societat de la necessitat d’implementar el nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d’energia d’origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model.A Catalunya, la Setmana es promou des de l’ICAEN (Institut Català de l’Energia) i les propostes divulgatives s’estenen al llarg del mes d’octubre. A Tremp ens hem volgut sumar a aquesta tasca divulgativa i ho fem a través de les propostes de l’Espai Patrimonial La Central que els ajuntaments de Tremp i Talarn gestionen a la central hidroelèctrica d’ENEL.

Així, el dissabte 8 d’octubre s’iniciarà la jornada amb una visita guiada gratuïta al mateix equipament a càrrec de la historiadora i dinamitzadora cultural Laura Egea. A les 11.30h els més petits podran gaudir del conte sobre l’Aigua creat des de l’Espai Patrimonial per a fer pedagogia entre els infants. Clourem les propostes a les 18.30h, aquest cop a l’Epicentre, amb la xerrada de la enginyera industrial experta en instal·lacions de plaques fotovoltaiques Anna Corona. Ens explicarà de forma senzilla i propera quins passos hem de seguir per aconseguir reduir el consum energètic a les nostres llars i, per tant, millorar l’eficiència energètica i la despesa.

TREMP CELEBRA
TREMP CELEBRA LA SETMANA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE

Des de La Central es preveu continuar al llarg de la temporada oferint propostes  ala ciutadania per a prendre consciència de la necessitat de modificar els nostres hàbits de consum energètic.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 109 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×