L’estació d’esquí d’Aransa acollirà diumenge la Traça Muga (competició d’esquí de muntanya i de raquetes de neu)

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’estació d’esquí d’Aransa acollirà diumenge la Traça Muga (competició d’esquí de muntanya i de raquetes de neu)

Aquest proper diumenge 09 de febrer es celebrarà a l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, La Traça Muga, competició d’esquí de muntanya i de raquetes de neu que decidirà els Campionats de Catalunya d’ambdues modalitats però que també està oberta per a públic no competitiu

L’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, serà el proper diumenge 9 de febrer, el punt de partida de la  sisena edició de la Traça Muga, la prova d’esquí de muntanya i raquetes de neu organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca (UEU). Les inscripcions per a qualsevol de les dues modalitats es poden fer a través del web www.ueu.cat.

La Traça Muga, que se celebra cada dos anys, combina el caràcter competitiu amb el popular. El principal objectiu és que els participants gaudeixin de l’excepcional entorn natural del massís del Monturull – Perafita, compartint itineraris entre l’Alt Urgell i la Baixa Cerdanya. Aquest any les condicions d’innivació són excel·lents i la previsió meteorològica és bona per a la pràctica d’aquests esports.

La cursa d’esquí de muntanya, que es disputa en parelles de dos, serà el campionat de Catalunya per Equips , organitzada per la FEEC i d’on sortiran els campions de Catalunya del 2020. 

El recorregut de la cursa llarga és 19Km i 1750 metres de desnivell positiu i, el curt 11Km i 1.150 de desnivell. 

El preu de la inscripció és de 25.-€ per persona. 

Pel que fa a la prova amb raquetes, també decidirà els Campions de Catalunya en una cursa amb un recorregut de 9Km i 450 metres de desnivell i  una proposta més assequible per passar un bon dia a la neu amb colla o amb la família que tindrà uns 100 metres menys de desnivell.  Els preu de la inscripció a la cursa de raquetes és de 19€.

Traça Muga

Els horaris previstos dissabte a la Seu d’Urgell : 

  • 18.00 a  20.00 – Recolida de dorsals al vestíbul de les Monges a la Seu d’Urgell
  • 20.30 – Briefing de la cursa a la Sala de la Immaculada en el mateix edifici de les Monges. 

Diumenge a l’estació d’Aransa : 

  • 8.00 a 9.00 – Recollida de dorsals  
  • 9.00 – Control d’Arva per als participants a la Cursa d’Esquí de Muntanya  9.15 – Sortida cursa esquí de muntanya – 9.30 – Sortida cursa de raquetes.  

La inscripció inclou una samarreta tècnica marca Tuga, avituallament i sorteig de material.  Per als guanyadors absoluts de la Cursa hi haurà premis de productors locals.  La Traça Muga compta amb el suport de l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, l’ajuntament de la Seu d’Urgell,  la Federació d’entitats excursionistes de Catalunya, la cooperativa Cadí, la Diputació de Lleida, el Parc Natural Cadí-Moixeró. I també compta amb diversos col·laboradors locals, X-Pirience, Seu Sport,Tot Sport, Salomon, Radio Seu i sobretot més d’una cinquantena de voluntaris sense els quals tot això no seria possible.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 84 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×