Tornen GURE Sheepdog trial i la Fira Ramadera de Barruera

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tornen GURE Sheepdog trial i la Fira Ramadera de Barruera

Els propers dies 23, 24 i 25 de setembre a Barruera –Vall de Boí- serà destí pels ramaders d’arreu.

Gure Sheepdog trial i l’ajuntament de la Vall de Boí organitzen  un cap de setmana de competicions de gos pastor, demostracions de gossos de treball, jornades amb els ramaders i la tradicional Fira Ramadera de BarrueraGure Sheepdog Trial  farà la seva primera edició a la Vall de Boí després que la darrera edició, degut a la pandèmia,  tan sols es varen poder fer les jornades tècniques i una demostració pel públic de la fira.

Aquest  prestigiós concurs internacional de gossos és un concurs amb esperit local i amb projecció internacional que acull pastors d’arreu d’Europa i un jurat reconegut internacionalment, molts d’ells ramaders i productors en els seus països d’origen.

El Festival Gure, més enllà d’un concurs de gossos de pastoreig, es presenta com un espai de trobada dels sector ramader dels Pirineus, promovent el consum i l’intercanvi entre ramaders, emprenedors del món rural, empreses del sector primari i institucions.

En aquest sentit al festival es faran unes jornades tècniques  destinades i pensades pel sector ramader  català i també de les veïnes comarques d’Aragó  i demostracions de treball real amb el maneig de vaques i ovelles. El tema de la jornada és l’ensinistrament i selecció del gos pastor.

Paral·lelament al concurs que es farà els dies 24 i 25 i les jornades que es faran el dia 23,  Barruera farà la seva 22 edició de la Fira ramadera el diumenge 25 pel matí, recuperada pels veïns després de dècades sense celebració. La Fira serà, com en  anys anteriors, l’aparador dels ramats de la Vall de Boí i també dels productors del Pirineu, i es veurà reforçada  amb  l’impuls del festival.

Amb el festival i la Fira ramadera del 23 al 25 de setembre, La Vall de Boí posarà en valor el sector ramader del municipi i la seva gran importància en el desenvolupament econòmic i sostenible de la Vall. El sector ramader podrà participar en la seva vessant més tradicional de la Fira, però també tindrà la possibilitat de conèixer i compartir experiències més innovadores  i tecnològiques aplicades amb modernes xerrades i participació d’exemples i professionals d’arreu.

Tornen GURE
Tornen GURE Sheepdog trial i la Fira Ramadera de Barruera
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 166 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×