10è ANYS DEL RAL·LI 12H ESCALADA TERRADETS-INTERNATIONAL CLIMBING MARATHON

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

10è ANYS DEL RAL·LI 12H ESCALADA TERRADETS INTERNATIONAL CLIMBING MARATHON

El RALLY 12H ESCALADA TERRADETS celebra el seu 10è aniversari, amb la seva major presència internacional ja que hi participaran cordades de Polònia, Txèquia, Croàcia, Itàlia i França.

L’àmplia participació internacional no modifica el caràcter festiu de l’esdeveniment en què prima l’ambient de reunió d’escaladors i escaladores amants de l’escalada en paret, amb el repte d’escalar el major nombre de vies al llarg de 12 hores.



Aquest any el Ral·li avança el seu inici en 30 minuts (a les 7:30) per tal d’acabar també 30 minuts abans (a les 19:30) per evitar així finalitzar el dia escalant de nit i poder disposar, a més, de més temps per al sopar-lliurament de premis i les tertúlies del final del dia al bar de l’Hotel.

El 10è aniversari del Ral·li, començarà el dijous 19 de setembre, amb la projecció de la pel·lícula: TERRITORIS INEXPLORATS, GEL I NÒMADES AL ÀRTIC RUS, que es projectarà a les 20h a la sala Epicentre de Tremp i la recepció de les cordades internacionals.

El divendres 20 de setembre, les cordades internacionals aprofitaran per conèixer les parets del Congost i realitzar alguna escalada com a primer contacte amb la roca de Terradets.

A la tarda, començarà la recepció de les cordades participants en la piscina de l’Hotel Terradets, amb música, cervesa i pernil, convidades per l’organització.

El dissabte 21 de setembre començarà a les 7 del matí amb la concentració de les cordades a la Font de les Bagasses. Després del control del material i el sorteig de la primera via, a les 7:30 es donarà la sortida de les 12h d’escalada, que finalitzen a les 19: 30h.

La festa continuarà a la piscina i el restaurant de l’Hotel Terradets, on es realitzarà el sopar-lliurament de premis. Cal recordar que en el Ral·li 12h Escalada Terradets, totes les cordades participants tenen premi, independentment de la seva posició a la classificació.

Després del sopar, l’Hotel habilitarà al bar exclusivament per a les cordades, amistats i acompanyants del Ral·li.

El diumenge 22 de setembre no comptarà amb activitats organitzades, però tindrà habilitada la piscina i les terrasses de l’Hotel perquè puguin ser gaudides per tots i totes els i les assistents a l’Ral·li.

TERRADETS INTERNATIONAL CLIMBING
TERRADETS INTERNATIONAL CLIMBING MARATHON

Més informació a: www.rallyterradets.com  i també a Facebook.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 5,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 936 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×