El Festival de les arts Terra Roia aixeca el teló

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Festival de les arts Terra Roia aixeca el teló

Aquest any 2021 la cultura i l’art s’escriuran amb majúscules a Vilamur, als pobles del municipi de Soriguera i a tot el Pallars Sobirà.

L’Ajuntament de Soriguera, l’Associació de Veïnes i Veïns de Vilamur, voluntariat, artistes, entitats i institucions es posen en marxa i preparen un programa apassionant, farcit d’activitats.

Exposicions fotogràfiques, xerrades, lectures, representacions teatrals, concerts, fira multisectorial de creadors i entitats, projeccions, tallers, etc., s’escamparan i es difondran arreu del Pallars Sobirà. Les activitats al voltant de la cultura popular i tradicional seran diverses, incloent concerts i tallers literaris i musicals.

L’art fotogràfic tindrà un paper destacat en aquesta edició, amb nombroses exposicions de col·leccions institucionals ( exposició de fotografies estereoscòpiques de Josep Forns de 1920/30, fotografies del fons de Violant i Simorra, etc.) i una selecció de treballs de fotògrafs locals.

Les activitats començaran a finals del mes de juliol i s’allargaran fins el 29 d’agost. La fira multidisciplinària es realitzarà els dies 19 i 20 d’agost pels carrers i racons de Vilamur.

Desprès d’una edició, la del 2020, suspesa per les mesures COVID, l’edició d’enguany contindrà més actes i artistes i arribarà a més indrets de la comarca.

TERRA ROIA

Terra Roia
El Festival de les arts Terra Roia aixeca el teló

Notícies Pallars Sobirà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 81 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×