TAVASCAN TANCA UNA NOVA TEMPORADA ASCENDENT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

TAVASCAN TANCA UNA NOVA TEMPORADA ASCENDENT

S’hauran expedit gairebé 9.400 forfets entre l’àrea alpina i nòrdica

L’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan torna a registrar una bona afluència de públic que, des de fa unes temporades, manté una tònica ascendent. Això se certifica amb l’expedició de gairebé 9.400 forfets entre l’àrea alpina (uns 6.900 forfets) i la nòrdica (uns 2.500) i uns 17.000 visitants en total.

Aquestes xifres són destacables ja que aquesta temporada s’ha començat amb molt de retard arran de la manca de nevades fins a mitjan gener. Concretament, l’Estació no va poder obrir fins el 14 de gener, la qual cosa va provocar la pèrdua dels nombrosos usuaris que se solen acumular pel pont de la Constitució i per les festes nadalenques. Aquest mal inici s’ha compensat per una destacable major afluència de públic els mesos de febrer, març i abril.

Per tant, el global de la temporada serà plenament satisfactori tenint en compte que, amb un mes i mig menys de dies oberts respecte al temporada anterior, l’expedició de forfets no queda gens lluny dels 10.000 de l’any passat – una temporada que cal recordar que va ser de rècord històric-.  

Tavascan treballa des de les darreres temporades per diversificar els atractius i la polivalència de l’Estació per tal de convertir-la en un centre integral de neu. D’aquesta manera, Tavascan combina diferents tipus de públic interessat per l’esquí alpí, el nòrdic, les raquetes, el de muntanya, els circuits inclusius, etc. A més, un altre factor clau, ha estat l’augment significatiu de l’esquí escolar que també ha afavorit aquestes bones xifres. Cal recordar, que les xifres que s’assoleixen any rere any són rellevants si, a més, tenim en compte que Tavascan només disposa d’un telecadira biplaça.

tavascanfitemporada

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 200 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×