TAVASCAN TANCA LA TEMPORADA AQUEST CAP DE SETMANA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TAVASCAN TANCA LA TEMPORADA AQUEST CAP DE SETMANA

La clausura coincideix amb la celebració de la Cursa Certascan que tindrà lloc al domini esquiable de l’Estació

L’estació d’alta muntanya de Tavascan tancarà aquest cap de setmana la temporada 2021-2022. Hauran estat 4 mesos amb l’Estació oberta i amb tots els circuits i equipaments disponibles i on destaca el retorn a una certa normalitat, després de les restriccions de la pandèmia. Això ha suposat un augment molt important d’usuaris i visitants respecte l’any passat.Tot i que les dades se sistematitzaran un cop tancada la temporada, la direcció ja avança que haurà estat una molt bona temporada, tant per l’afluència d’esquiadors, com per la meteorologia, que ha acompanyat gran part dels dies d’obertura.

Tavascan acull la Cursa de Certascan el 3 d’abril

L’Estació de Tavascan acull, en el seu domini esquiable, la tradicional Cursa de Certascan aquest diumenge, 3 d’abril. Aquesta competició enguany arriba a la 29ª edició i forma part de la Copa de Catalunya d’esquí de muntanya. Està organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

TAVASCAN TANCA LA TEMPORADA
TAVASCAN TANCA LA TEMPORADA AQUEST CAP DE SETMANA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 93 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×