Reposició de taules panoràmiques a l’Alta Ribagorça

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Reposició de taules panoràmiques a l’Alta Ribagorça

La comarca de l’Alta Ribagorça amb una extensa xarxa de camins i senders propicia l’atractiva possibilitat de practicar el senderisme i contactar directament amb la natura mostrant el seu patrimoni natural i cultural.

Aquests senders tenen un denominador comú: permeten recórrer els tres municipis travessant el llegat arquitectònic i paratges de gran interès.

L’any 2010 el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça va instal·lar  tres taules d’interpretació panoràmica ovals de gran  format en els miradors naturals de l’ermita de Sant Salvador d’Irgo, l’ermita de Sant Quirc de Durro i el Pilaret de Sant Urbà de Vilaller.

La propera setmana, Josep Lluís Farrero, president del Consell Comarcal, manifesta que s’iniciarà el treball de substitució de les plaques i reposició de les taules d’interpretació panoràmica de l’ermita de Sant Quirc de Durro i el Pilaret de Sant Urbà de Vilaller (la taula del mirador de Sant Salvador d’Irgo, està inclosa en un projecte comarcal de BTT), degut al desgast produït per les inclemències meteorològiques.

Tots els elements i equipaments proposats estan pensats per quedar integrats en l’entorn, de manera que compleixin els objectius de funció turística i informativa, i al mateix temps,  causin el mínim impacte visual pel que fa al paratge de gran valor natural.

Aquestes taules panoràmiques han estat pensades per ser utilitzades específicament per a usos turístics i recreatius, amb la intenció d’informar a tots els vianants de la situació, nom i l’alçada dels cims que ens envolten. Els punts escollits, considerats estratègics per la seva situació i entorn sorprenent, tenen a més un interès cultural i històric que aporta la visita de gran nombre de visitants. L’accessibilitat es bona per arribar als tres miradors tant a peu, bicicleta o amb cotxe.

taules panoràmiques a l’Alta Ribagorça
Reposició de taules panoràmiques a la comarca de l’Alta Ribagorça xarxa de camins i senders
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 116 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×