NOVA SESSIÓ DE LA TAULA DE COMERÇ PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

NOVA SESSIÓ DE LA TAULA DE COMERÇ PALLARS JUSSÀ

El punt central de l’ordre del dia serà la presentació de resultat de l’enquesta sobre hàbits de consum al sector públic.

L’Ajuntament de Tremp ha convocat la Taula sectorial de Comerç del Pallars Jussà per al proper dimecres 10 de febrer a les 15h, en sessió ordinària i virtual.

El punt principal de l’ordre del dia serà la presentació dels resultats de l’enquesta formulada als professionals del sector públic sobre els seus hàbits de consum. Així mateix, en el decurs de la reunió, es presentaran i debatran les  línies estratègiques a seguir per donar resposta a les necessitats detectades, alhora que conscienciar aquest col·lectiu de treballadors de la importància de retenir la despesa al territori.

En aquest sentit, des del projecte de dinamització comercial es fa una crida als professionals i entitats de comerç perquè assisteixin personalment a la convocatòria i poder conèixer de primera mà els resultats de l’enquesta, així com participar en el debat del pla de treball que se’n deriva.

La Taula comarcal de Comerç és un instrument participatiu que impulsa l’Ajuntament de Tremp en el marc del programa Treball a les 7 comarques i que té com a objectiu fomentar la cohesió del sector comercial del Pallars Jussà.

Hi son convidats els alcaldes i regidors de Promoció Econòmica de la comarca; els representants de les associacions de comerciants i els tècnics de Promoció Econòmica dels ajuntaments. A més, les sessions son obertes a tot el sector comercial i poden assistir-hi i fer-hi aportacions tots els comerciants i petits empresaris locals, només cal inscriure-s’hi per rebre l’enllaç de la sala virtual, a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/u9FxFRDqGcvQHK519

TAULA DE COMERÇ
NOVA SESSIÓ DE LA TAULA DE COMERÇ PALLARS JUSSÀ
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 74 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×