Una vintena de voluntaris s’encarreguen del gran recapte de tardor al Pallars Jussà

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Una vintena de  voluntaris s’encarreguen del gran recapte de tardor al Pallars Jussà

La campanya del banc dels aliments arrenca amb èxit a 3 supermercats de Tremp.

Una vintena de voluntaris de l’associació APROP i alumnes i professors/ es del Col·legi Ma. Immaculada de Tremp participen un any més en la tradicional campanya del Gran Recapte de tardor del Pallars Jussà, que té com a objectiu principal  recollir i subministrar productes bàsics per abastir el banc d’aliments de Tremp que assisteix a unes 125 famílies de tota la comarca.Oli, llet i conserves, són els aliments que prioritàriament cal recollir enguany segons ha indicat l’organització, que es podran aportar entre avui i tot el dia de demà en els 3 supermercats de la localitat que fan de punt de recollida (Bonarea, Caprabo i Plus Fesc). Els organitzadors s’han mostrat molt optimistes amb com es presenta la campanya i  esperen arribar a les 8 tones d’aliments que es recollien en les campanyes anteriors a la Pandèmia.

Montse Riera, presidenta de l’associació APROP, s’ha mostrat molt optimista amb la solidaritat de la població, malgrat que la situació de crisi que es viu actualment i hagi arribat a gran part de la gent.

El que aquest cap de setmana es recollirà cobrirà aproximadament un trimestre de funcionament del banc d’aliments de Tremp. La resta de l’any es cobreix amb el material que arriba de la Unió Europea i en casos extraordinaris, el propi Consell Comarcal fa compres d’aliments per omplir els prestatges del Banc d’Aliments.

Els veïns de la Pobla de Segur que vulguin contribuir a la campanya  també ho podran fer gràcies a la tasca dels voluntaris de Càritas.

tardor al Pallars Jussà
Una vintena de voluntaris s’encarreguen del gran recapte de tardor al Pallars Jussà

Imatge: Voluntaris de l’associació APROP al supermercat Caprabo de Tremp.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 520 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×