Tallers de prevenció de l’assetjament als casals d’estiu de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tallers de prevenció de l’assetjament als casals d’estiu de la Seu d’Urgell

Aquest pròxim divendres 8 de juliol s’impartirà el primer taller de prevenció de l’assetjament als diferents casals d’estiu que tenen lloc a la Seu d’Urgell. El darrer taller es portarà a terme el dia 4 d’agost.

Aquesta activitat s’adreça a alumnes que han cursat 5è i 6è de primària, principalment, tot i que per organització d’algun casal pot englobar alguns altres cursos. Els casals on s’impartiran i que aniran a càrrec del psicòleg Miquel Alet Torres, són: el Casal Municipal, el programa esportiu municipal ‘A l’Estiu, tot l’Esport’, Pixies, Languedor i el Servei d’Intervenció Socioeducativa.Aquests tallers són una activitat de sensibilització i posicionament personal a través del visionat crític de documents gràfics i experiències, alternant amb dinàmiques de reflexió i posicionament de punt de vista personal i grupal.

Aquesta proposta sorgeix del treball previ que es realitza a l’alumnat de secundària dins del Pla de Prevenció de l’Assetjament en edat escolar, i ara a l’estiu, es vol fer aquest petit tast de tallers amb l’alumnat de cicle superior de primària amb la idea de valorar poder introduir durant el curs activitats a aquesta franja d’edat en aquest àmbit.

Els objectius d’aquests tallers són: valorar les diferències, defensar els propis criteris, defensar-se de faltes de respecte, valorar els perills de la xarxes socials, entendre el grup d’iguals i el suport mutu i promoure les bases de la defensa pacífica com a solució de conflictes.

Els tallers s’organitzen des del Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell i el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives, finançat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència, a través dels fons Next Generation.

Tallers de prevenció
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 65 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×