Obertes les inscripcions dels tallers de Nadal per a famílies

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Obertes les inscripcions dels tallers de Nadal per a famílies

Ja estan obertes les inscripcions per a poder participar als tallers de Nadal que tindran lloc el dilluns 2 de desembre i el dilluns dia 9, que s’adrecen a famílies amb infants de 3 a 12 anys, i que van a càrrec de la gent gran i dels joves voluntaris europeus.

El primer taller es farà el pròxim dilluns 2 de desembre on la gent gran ensenyaran a cantar nadales, mentre que els voluntaris europeus conduiran una sessió de manualitats per adornar l’arbre de Nadal.

El segon taller se celebrarà el dilluns 9 de desembre on la gent gran ensenyaran a cantar la cançó dels Minairons, es pintaran canuts i caretes dels Minairons, i els nens i nenes amb les seves famílies es maquillaran de minairons, ajudats pels voluntaris europeus.

Ambdós tallers es realitzaran al centre cívic l’Escorxador, de dos quarts de sis a les set de la tarda.

Les inscripcions, que són gratuïtes, s’ha de formalitzar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, per correu a joventut@aj-laseu.cat o trucant al 973 355 608. Les places són limitades.

Aquests tallers de Nadal intergeneracionals formen part de la programació nadalenca El Món Màgic de les Muntanyes de la Seu d’Urgell. Al respecte, la regidora d’Infància, Núria Tomàs, remarca que “quan col·labora la gent gran amb els infants només se’n poden treure coses positives. La prova està en aquest tipus de tallers i activitats que tenen una demanda molt alta i una valoració extraordinària. Tomàs afegeix que “des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell seguirem apostant per aquest tipus de col·laboracions que beneficien tant a grans com a petits”.

tallers de Nadal
tallers de Nadal per a famílies

Notícies Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 138 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×