EL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA DESTINA 230.000 EUROS EN SUBVENCIONS ALS CONSELLS COMARCALS PER A ACCIONS DE PROMOCIÓ TURÍSTICA PER A AQUEST ANY 2020

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA DESTINA 230.000 EUROS EN SUBVENCIONS ALS CONSELLS COMARCALS PER A ACCIONS DE PROMOCIÓ TURÍSTICA PER A AQUEST ANY 2020

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha atorgat 230.000 euros en subvencions als diferents consells comarcals del Pirineu i les Terres de Lleida per a accions de promoció turística per a aquest any 2020. L’aprovació d’aquests ajuts l’ha fet la comissió de valoració de subvencions als consells comarcals de la Diputació de Lleida, presidida per la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol.

En referència a l’acord de la comissió, Pujol ha explicat que amb l’actual situació de pandèmia sanitària aquest tipus d’ajuts té més sentit que mai per poder incentivar la realització de noves accions de promoció turística per part de cadascun dels consells comarcals i perquè puguin contribuir a la reactivació de la situació socioeconòmica derivada de la Covid-19 mitjançant el sector turístic, un dels més castigats en l’àmbit econòmic i que té un pes molt específic a les zones del Prepirineu i el Pirineu de Lleida, com també a la mateixa ciutat de Lleida.

La comissió ha aprovat atorgar als dotze consells comarcals la subvenció per a la promoció turística, per un import de 20.000,00 euros per a cadascun, excepte en els casos dels consells comarcals de la Cerdanya, que serà de 10.000,00 euros, i de l’Alta Ribagorça, per un import de 19.739,02 euros. La suma total de la subvenció és de 229.739,02 euros, fixada a les bases de la convocatòria.

El consell d’administració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida va aprovar tot just abans de l’inici de la pandèmia, el 25 de febrer, les bases específiques per a la concessió d’aquestes subvencions. Durant aquest període s’ha procedit a la convocatòria i a la revisió de les diferents propostes presentades i, finalment, a la seva aprovació.

SUBVENCIONS ALS CONSELLS
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 87 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×