L’Oficina Jove de l’Alt Urgell concedeix una subvenció per a la realització d’activitats juvenils durant l’any 2018

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell concedeix una subvenció per a la realització d’activitats juvenils durant l’any 2018 

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) ofereix una subvenció per aquelles entitats no lucratives que hagin realitzat activitats per a persones joves a la comarca durant l’any 2018.

L’OJAU promociona i dóna suport a les entitats que treballen per a joves a la comarca, tant tècnicament com en la difusió de les activitats, cessió de material, entre d’altres. Enguany, a més a més, convoca una subvenció per a entitats sense ànim de lucre de l’Alt Urgell que organitzen activitats per a joves a la comarca amb l’objectiu de promoure l’associacionisme (afavorir la creació d’associacions i enfortir les ja existents); augmentar l’oferta d’eines i recursos a les entitats i associacions juvenils; i facilitar i millorar la interlocució de les persones joves amb l’administració.

Entitats beneficiàries

Les entitats que es poden beneficar d’aquesta subvenció són les associacions juvenils registrades al cens d’entitats juvenils de la Generalitat; així com les entitats i associacions sense ànim de lucre, inscrites en el Registre d’Associacions de la Generalitat, que facin o promoguin activitats adreçades específicament a joves.

L’import màxim que es pot subvencionar és del 90% de les despeses acreditades per a la realització de l’activitat. Concretament, la convocatòria estableix el barem de criteris per atorgar l’esmentada subvenció.

El termini per sol·licitar l’ajut amb la justificació de despesa corresponent és el 30 de novembre. Per a més informació es pot trucar al 973 355 608 o al 607 866 902, o enviant un correu electrònic a joventut@ccau.cat

Les bases les podeu trobar a : http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=832856&language=ca_ES

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 160 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×