L’ESPECTACLE ‘SONGS & HITS’ DEL COR DE L’ORFEÓ LLEIDATÀ A LA LIRA DE TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’ESPECTACLE ‘SONGS & HITS’ DEL COR DE L’ORFEÓ LLEIDATÀ A LA LIRA DE TREMP

•  Diumenge 3 de desembre a les 18.30 h a l’Espai Cultural La Lira de Tremp

•  El Cor de l’Orfeó Lleidatà arriba ple d’energia positiva amb un espectacle que combina grans èxits del pop-rock amb les nadales de tota la vida. •   Songs & Hits inclou grans hits del pop-rock com Coldplay, Mariah Carey, Pentatonix, Kool and the Gang o Earth Wind and Fire entre altres.

Songs & Hits 2023

L’espectacle més exitós del Cor de l’Orfeó Lleidatà, amb més de 10.000 espectadors durant nou  anys consecutius, arriba a l’Espai Cultural La Lira de Tremp. Enguany, renovat i ple d’energia positiva per continuar revolucionant la música coral, amb grans èxits del pop, rock i gòspel, sense oblidar les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare.

Cor de l’Orfeó Lleidatà

Pol Pastor, direcció musical i piano

Carlos Cerezo, guitarra elèctrica

Jordi Rexach, baix elèctric

Josep Maria López, bateria

Cor de l’Orfeó Lleidatà

Fundat l’any 1861, és una de les agrupacions corals en actiu més antigues de l’estat. Al llarg de la seua llarga història ha realitzat actuacions per tot Catalunya, a la resta de l’estat, i a França, Itàlia, Andorra, Suïssa, Alemanya, Txèquia i Hongria. El repertori del Cor és ben divers i polifacètic, i recorre la música religiosa, la cançó popular, els musicals, i un llarg etc, sent precursor dels negres espirituals als anys 60 a l’estat espanyol, del cant gregorià, de la cançó popular i d’autors catalans contemporanis.

Entre les produccions més recents hi destaca el Cant de les Estrelles d’Enric Granados conjuntament amb l’Orfeó Català a l’Auditori Enric Granados i al Palau de la Música Catalana (2011), el Mozart Rèquiem al Teatre de La Llotja (2012), la Gran missa en Do m de Mozart (2015), el Carmina Burana de Carl Orff amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida al teatre de La Llotja de Lleida (2018), i Dancing Vivaldi (2021) amb l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles i la companyia PAR en dansa de Terrassa en una gira per diversos teatres i auditoris de Catalunya.

També cal destacar produccions de caire més innovador com Blanc (2013) i En català si us plau (2014), Songs.cat (2017), Spiritual (2021), Mare Terra (2022) o l’exitós Christmas & Hits.

Des de 2022 és Cor resident del Teatre de la Llotja de Lleida.

Pol Pastor, direcció musical

SONGS

Director, pianista i professor, va néixer l’any 1987 a Santa Coloma de Queralt. S’ha format a l’ESMUC, obtenint el Grau superior de direcció coral i orquestral,ha realitzat estudis de Postgrau al Vienna Conservatory i ha treballat ambdirectors com Jordi Mora, Johan Duijck,  Maximilian Čenčič o Lluís Vila. Ha dirigit diferents corals d’Igualada, Barcelona, Terrassa, Sabadell o Sant Cugat, així com la Banda del Conservatori Municipal de Barcelona. També ha exercit la docència al Conservatori Municipal de Música de Terrassa i a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Actualment, dirigeix la Banda Simfònica de Terrassa, la Coral Xalesta de l’Hospitalet, l’Agrupació Coral de Matadepera, el Cor Oh! de Santa Coloma de Queralt, i des de 2022 és el director de l’Escola Coral i del Cor de l’Orfeó Lleidatà

Els col·laboradors 

La producció de Christmas & Hits compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp i el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs-Diputació de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Gabinet Casas i Sistemas Digitales Ricoh. 

Preu entrada: 12€; anticipada: 10€

Compra d’entrades a guixeta o per internet: https://www.eventbrite.es/e/entradas-songs-and-hits-761066820347?aff=oddtdtcreator

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 119 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×