“ Soledat no desitjada ” Associació benestar i Desenvolupament

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

“ Soledat no desitjada ” Associació benestar i Desenvolupament

Aquesta setmana s’ha signat un acord de col·laboració entre el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’Associació benestar i Desenvolupament, que gestiona la residència i Centre de Dia del Pont de Suert i presta el servei d’atenció domiciliària a la comarca per a portar a terme el projecte sobre la Soledat no desitjada també dirigit a la població de la Gent Gran, que coordina Associació Benestar i Desenvolupament, en col·laboració amb el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, que té com a objectiu la realització d’una investigació sobre les causes i efectes de la soledat no desitjada en les persones grans.

Aquesta investigació consisteix en un estudi qualitatiu de la percepció del grau de soledat no desitjada en persones més grans de 70 anys que viuen a l’Alta Ribagorça.

El President del Consell Comarcal J. Lluís Farrrero manifesta que “Els resultats obtinguts seran de gran utilitat per poder engegar altres projectes de suport a la Gent gran de la nostra comarca que es puguin trobar en aquesta situació i poder treballar també en la seva basant preventiva pel que fa als efectes de la soledat no desitjada en la gent gran”

Per la seva part Pilar Rodriguez, Adjunta a Gerència de l’Associació Benestar i Desenvolupament  expressa la seva satisfacció per aquesta col·laboració del Consell Comarcal en el projecte, i poder treballar conjuntament per i amb el col·lectiu de la gent Gran de la comarca de l’Alta Ribagorça. Aquest estudi qualitatiu sobre la  percepció del grau de soledat no desitjada es podria desenvolupar en d’altres comarques de Catalunya i d’altres comunitats.

Soledat no desitjada
“ Soledat no desitjada ” Associació benestar i Desenvolupament

Notícies Alta Ribagorça

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 340 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×