L’AJUNTAMENT DE TREMP IMPLEMENTA UN SISTEMA DE CITA PRÈVIA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’AJUNTAMENT DE TREMP IMPLEMENTA UN SISTEMA DE CITA PRÈVIA

Les persones interessades en realitzar tràmits telefònics o presencials podran sol·licitar dia i hora a través d’una plataforma web(SISTEMA DE CITA PRÈVIA)

L’Ajuntament de Tremp ha iniciat un nou sistema per a fer atenció a la ciutadania d’una manera més òptima i eficaç.

Des de l’arribada de la pandèmia Covid-19, les oficines de l’ajuntament de Tremp es van tancar al públic i es van prioritzar els tràmits telemàtics amb certificat digital. Les persones que preferien seguir realitzant tràmits presencials, havien de sol·licitar per telèfon dia i hora i eren atesos.

Des d’aquest dilluns dia 15 de juny, tots els ciutadans que necessitin atenció telefònica tècnica o atenció presencial poden sol·licitar la cita prèvia a través del web: https://citaprevia.ubintia.com/tremp/#nbb. Les atencions es realitzen a la sala de plens de l’edifici de l’ajuntament que té un accés directe a l’exterior i evita el trànsit de persones.

Els ciutadans que disposen de certificat digital haurien de continuar fent els seus tràmits directament entrant a la seu electrònica de l’Ajuntament de Tremp: https://tramits.ajuntamentdetremp.cat L’Ajuntament de Tremp emet certificats digitals CATCERT de persones físiques, per aquelles ciutadans que vulguin fer tràmits telemàtics.

SISTEMA DE CITA PRÈVIA
L’AJUNTAMENT DE TREMP IMPLEMENTA UN SISTEMA DE CITA PRÈVIA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 59 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×