SETMANA DE LA LECTURA D’ESTERRI D’ÀNEU 2022

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

SETMANA DE LA LECTURA D’ESTERRI D’ÀNEU 2022

BASES DEL CONCURS DE RELATS BREUS HISTÒRIES I CAMINS

1.      Objectiu

L’objectiu del concurs és promoure la llengua i la literatura catalana i l’estil del relat breu entre la població, responent així a una iniciativa sorgida de la Biblioteca i de l’Institut Morelló d’Esterri d’Àneu.2.      Temàtica

Enguany s’ha optat per la temàtica lliure, però el relat ha d’incloure la frase “històries i camins”.

3.      Participants

Tres categories.

 -Infantil: dels 12 als 14 anys inclosos                                                                                                          

-Juvenil: dels 15 als 17 anys inclosos -Adults: a partir dels 18 anys.

Cada concursant podrà participar amb un únic relat inèdit.

4.      Presentació

El relat ha de ser original, inèdit i estar escrit en català

El relat ha de tenir una extensió màxima de 5.000 caràcters (amb espais). Ha d’estar escrit amb lletra Arial, mida 12 i espai 1,5.

Presentació via electrònica:

Per participar al certament cal enviar un mail a: biblioteca@esterrianeu.cat, indicant nom, edat, adreça i telèfon de contacte. I adjuntar el text en format word, signat amb un pseudònim

Enllaços als perfils de twitter i facebook

Ambdues comptes poden ser utilitzades amb finalitats promocionals del concurs a les xarxes socials del Grup Segre. Si no voleu ser mencionats, indiqueu-ho explícitament.

5.      Termini de presentació

El termini de presentació dels relats s’obrirà el dia 21 de març i es clourà el dia 24 d’abril de 2022, ambdós inclosos.

6.      Criteris de valoració de les propostes

El jurat prendrà les seves decisions amb total independència i en base als criteris de valoració que determinin, que en tot cas, hauran de basar-se en criteris artístics i literaris. Al ser un concurs de temàtica lliure, es valorarà especialment l’originalitat de l’obra.

SETMANA DE LA LECTURA

7.      Jurat i veredicte

El jurat estarà format pels srs. Joan Cal, director executiu del Grup Segre; Núria Garcia Quera; Montse Ricart, professora de literatura de l’Institut Morelló d’Esterri d’Àneu; i Oriol Riart, coordinador de la Setmana de la Lectura d’Esterri d’Àneu.

El jurat es reserva el dret a declarar deserts els premis.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 8 de maig de 2022, mitjançant una notícia al diari Segre, i serà irrevocable.

8.      Premis

El primer guanyador de cada categoria obtindrà un lot de productes del Pirineu, ofert per l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran, un lot de llibres i la publicació del text al suplement Lectura del diari Segre.

El segon guanyador de cada categoria obtindrà un lot de llibres i la publicació del text al suplement Lectura del diari Segre.

També es podran concedir accèssits. La resta de textos que el tribunal consideri oportú es penjaran al web del diari Segre.

9.      Dades personals

Les dades dels participants es tractaran d’acord amb les disposicions de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, LOPD, de conformitat amb l’article 5 del referit text normatiu.

  1. Drets sobre el text.

L’autor o autora reconeix ser qui ha escrit el relat, i com a tal, té tots els drets sobre l’esmentada obra presentada al concurs. L’autor o autora cedeix els drets de reproducció, distribució i comunicació pública de l’obra al Grup Segre en el marc del concurs de relats breus de la Setmana de la Lectura d’Esterri d’Àneu.

  1. Acceptació de les bases.

La participació en el concurs porta implícit el coneixement i l’acceptació d’aquestes bases. 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 154 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×