‘Tens una botiga/negoci? Suma’t al Carnet Jove’, sessió informativa adreçada a comerços i joves de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

‘Tens una botiga/negoci? Suma’t al Carnet Jove’, sessió informativa adreçada a comerços i joves de la Seu d’Urgell

Des de les Àrees de Comerç i de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitzen aquest dijous 16 de juny, a les tres de la tarda, a la sala de plens del Consistori urgellenc la xerrada informativa ‘Tens una botiga/negoci?  Suma’t al Carnet Jove’ sobre el Carnet Jove municipal.

En aquesta sessió, oberta i gratuïta, intervindran Miguel Gerona i Àngel Oliva de l’Àrea de Carnet Jove de laDirecció de Serveis a la Joventut, de l’Agència Catalana de la Joventut, per tal d’involucrar a les empreses i comerços de la ciutat a formar part dels descomptes del carnet jove municipal, oferint descomptes als i les joves que els ajudin a accedir a un munt de serveis i productes per a la seva vida quotidiana. Així, es vol impulsar el carnet com a eina d’emancipació, alhora que es potencia l’ús del comerç local i de proximitat en el dia a dia.



El Carnet Jove és un servei públic consolidat des de fa anys que aplega més de 500.000 joves catalans i catalanes titulars d’edats compreses entre els 12 i 30 anys. El carnet acompanya els i les joves en el seu desenvolupament personal, i els facilita l’accés a prop de 8.000 avantatges a Catalunya en àmbits molt diversos. També té una dimensió europea, perquè és vàlid en més de 30 països per a més de 6.000.000 de persones joves, que poden gaudir de desenes de milers de descomptes. 

Col·laboració amb el Carnet Jove

sessió informativa
sessió informativa

Col·laborar amb el Carnet Jove es contribueix a millorar la qualitat de vida dels i les joves a través de l’ampliació de l’oferta d’avantatges de qualitat i proximitat en l’àmbit de la teva activitat econòmica.

El Carnet Jove aporta beneficis notables i no té cap cost addicional al descompte voluntari que el comerç o negoci vulgui aplicar en els seus serveis o productes.

A més, gràcies a la col·laboració amb el Carnet Jove els comerços gaudiran de publicitat de franc, i podran tenir accés al públic jove fàcilment, a través d’una marca molt reconeguda entre aquest segment.

Per a més informació o entrar a formar part del carnet jove de la Seu d’Urgell cal posar-se en contacte amb: alopez@espaiermengol.cat

Tanmateix, en aquest enllaç que es pot trobar al web de l’Ajuntament urgellenc hi ha més informació detallada: https://www.laseu.cat/viure-a-la-seu/promocio-economica-fires-i-mercats/comerc/carnet-jove

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 58 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×