L’AJUNTAMENT DE LA VALL DE BOÍ SIGNA UN CONVENI PER A PROJECTES DE SERVEI COMUNITARI

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’AJUNTAMENT DE LA VALL DE BOÍ SIGNA UN CONVENI PER A PROJECTES DE SERVEI COMUNITARI

Per tal de promoure entre l’alumnat el compromís cívic

L’ajuntament de la Vall de Boí i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya han signat un conveni per tal de promoure el compromís cívic entre l’alumnat de secundària obligatòria i així, desenvolupar la competència social i comunitària.

Per als alumnes, aquest servei comunitari permet analitzar l’entorn en el que viuen i vincular-los en la seva millora alhora que vol promoure l’educació en valors i compromís cívic.

Cinc alumnes de la Vall de Boí que cursen 4t d’ESO a l’Institut del Pont de Suert i autoritzats pels seus pares o tutors, podran experimentar i protagonitzar accions de compromís, aprenent en l’exercici actiu de la ciutadania a més de posar en joc els seu coneixements al servei comunitari. En total són 10 hores que realitzaran en grup i acompanyats i supervisats per un membre de l’ajuntament. La col·laboració per part de l’alumnat, no tindrà retribució econòmica o contraprestació.

Tot i que inicialment des de l’ajuntament de la Vall de Boí s’havia previst que els alumnes participants en el projecte, compartissin amb els padrins de la vall els seus coneixements sobre xarxes socials, tràmits on line…, s’ha estimat més convenient redirigir-los a tasques de neteja i sanejament dels principals camins de la vall com el camí del pago, camí a la creuet de Cóll, camí del Pla a Taüll i a l’ermita i camí de Taüll a Boí i el Salencar.

SERVEI COMUNITARI
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 80 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×