Sergi Duch està cridat a ser una peça fonamental del Finques Prats Lleida

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Sergi Duch està cridat a ser una peça fonamental del Finques Prats Lleida

El renovat jugador, com també manifestava Sergi Folguera, és conscient que amb aquesta renovada i enjovenida plantilla li tocarà agafar més responsabilitats, fet que entoma amb il·lusió. 

Edu Amat creu que Duch és un dels jugadors que encara no ha mostrat en pista tot el seu potencial. Als entrenaments, explica el tècnic llistat, demostra que és inclús millor jugador que el que es veu en pista.Sergi Duch seguirà al seu club de sempre. El lleidatà continuarà una temporada més al Finques Prats Lleida, però amb la novetat important que haurà de fer un pas endavant. I és que la renovada plantilla així ho exigeix. De fet, l’entrenador llistat ja ha avançat que n’espera molt d’ell. En clau defensiva, ha explicat que ha de ser una de les peces fonamentals perquè l’equip pugui optar a grans coses, però també creu que aquest dorsal 22 aportarà més en atac. Especialment, ha detallat el tècnic del Finques Prats Lleida, amb la seva gran visió de passada i la seva destacable tècnica individual. En aquest sentit, Amat ha explicat que això ho porten veient fa molt temps als entrenaments i el que cal ara és que aquestes virtuts acabin de florir en pista. Un fet, afegeix, que vindrà afavorit amb una major continuïtat als partits. Aquesta darrera temporada el jugador va anar de menys a més, degut a les lesions d’inici de temporada.

El mateix jugador és conscient de tot plegat, i reconeix que li agrada aquest repte de ser una peça fonamental per l’equip. Sobre això, ha detallat que és “el que a tot jugador d’hoquei li agrada, créixer en un equip per arribar a ser una de les peces importants”. Aquest fet és una de les raons que l’han convençut per continuar amb els del Segrià, però no ha estat pas l’única. I és que també reconeix que la plantilla que s’ha configurat per la campanya 2023/24 l’il·lusiona. Creu que és un grup que té el potencial per seguir aspirant a grans temporades. De la nova plantilla en destaca la fam d’aconseguir fites rellevants i el talent dels jugadors, tot i la joventut de gran part de l’equip.

En Sergi Duch ja era una peça clau a nivell de club i és que és un dels coordinadors dels equips de la base. Això, per tant, permet també donar continuïtat al gran treball que s’està duent a terme amb els infants i joves que veuen cada dia, com una persona com ells, ha crescut dins el club i ha acabat sent una peça clau del primer equip. I és que Duch porta jugant al Lleida Llista Blava des que era un nen. Entrava al club amb 2 anys. Per tant, aquí s’ha fet gran com a professional. La seva qualitat des de ben petit ha fet que l’hagin convocat molts cops en categories inferiors de la selecció catalana i espanyola.

Sergi Duch

Dels èxits esportius d’aquest jugador en destaca la Europe Cup assolida a Andorra el 2021 amb el Finques Prats Lleida en la que va ser la seva primera temporada íntegra al primer equip. Aquella fou una copa històrica, ja que ha estat l’únic cop que un mateix conjunt guanyava aquest títol 3 cops seguits. A més, ha estat també un dels corresponsables d’una altra gesta esportiva mai aconseguida per cap club, que és classificar-se 5 vegades consecutives en la Final Four d’aquesta màxima segona competició. Ell, a part de la d’Andorra, ha participat en la d’aquest any a Lleida i a la de l’any passat a Paredes (Portugal). En seleccions el seu palmarès és inclús millor. Al 2016 aconseguia l’or amb Espanya a l’europeu sub17. L’any següent, amb aquest mateix equip assolien la plata a l’europeu i, també al 2017, aixecava l’or amb la sub17 catalana a la competició estatal d’autonòmiques. L’any 2019 va tornar a guanyar l’or amb Espanya, però en aquest cas al mundial amb la sub19.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 325 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×