NOU PUNT DE LECTURA A SANT BEADO DE CERBI

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

NOU PUNT DE LECTURA A SANT BEADO DE CERBI

El proper 9 d’agost està prevista la inauguració d’un nou punt de lectura i intercanvi de llibres a l’ermita de Sant Beado de Cerbi a les Valls d’Àneu. Aquesta inauguració s’emmarca dins de la Setmana Cultural organitzada per l’Associació de Veïns els Isards de Cerbi i l’Ajuntament de La Guingueta d’Àneu, que conviden a tothom, a les onze del matí, a participar-hi.

En aquesta ermita romànica es disposaran unes caixes plenes de llibres on el visitant podrà triar, remenar i llegir el llibre que més li agradi. Els llibres han estat cedits per l’Associació Llibre Viu de Mataró, entitat que es dedica a donar noves oportunitats als llibres vells.Podrà llegir tranquil·lament mentre escolta el silencia i gaudeix del paisatge pirinenc. Si ho desitja es pot endur el llibre a casa per acabar-lo de llegir i també podrà bescanviar-lo per un altre.

Aquest nou punt de lectura de Sant Beado es suma als cinc ja existents a la xarxa VallFerreraLlegeix (Sant Quir d’Alins, Sant Francesc d’Araós, Sant Feliu de la Força d’Àreu, Sant Lliser i Santes Creus de Virós) i als altres tres situats a Santa Maria de Ginestarre, Sant Roc de Llavorre i al refugi L’Aixalda de Burg. Patrimoni, silenci, paisatge i literatura són els elements fonamentals d’aquesta xarxa de punts de lectura i intercanvi a l’Alt Pallars.

SANT BEADO
NOU PUNT DE LECTURA A SANT BEADO DE CERBI

Notícies Pallars Sobirà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,33 de 5 - 3 Vots
Carregant ... - 319 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×