PETITÀLIA I EL SALÓ DE L’ESPORT I TURISME DE MUNTANYA OBREN LES PORTES AMB 85 EXPOSITORS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

PETITÀLIA I EL SALÓ DE L’ESPORT I TURISME DE MUNTANYA OBREN LES PORTES AMB 85 EXPOSITORS

La primera jornada destaca per l’organització de diferents conferències com les dues que impartirà la psicòloga Rosa Jové

La 13a edició de Petitàlia (La fira de criança, educació i lleure infantil) i la 6a edició del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM), que se celebraran els dies 23 i 24 de març al Pavelló 4 de Fira de Lleida, obriran les portes amb 85 empreses representades i més de 50 activitats i tallers.

L’acte d’inauguració d’ambdós salons tindrà lloc el dissabte 23 de març, a les 12 h, a l’entrada del Pavelló 4, sota la presidència de Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida. Pel que fa a Petitàlia, destaca la presència d’un gran ventall de centres de formació extraescolar i col·legis que mostraran a les famílies les seves propostes educatives i la varietat de propostes d’oci i aprenentatge en estades d’estiu o vacances en família.

A més, els expositors organitzen diferents tallers en el seu estand.Demà es desenvolupa un ampli programa de conferències. La jornada començarà a les 11 h, amb la xerrada “El son saludable de l’infant”, amb Mo Queralt, orientadora familiar especialista en pedagogia terapèutica. A les 12 h, tindrà lloc la xerrada “Educar sense castigar”, a càrrec de Pilar Guembe, psicopedagoga, orientadora, professora de filosofia i tutora del Practicum de Psicopedagogia de la UdL. A les 13 h, es desenvoluparà l’activitat familiar “Art i emocions”, amb Myriam Solé, educadora social i especialista en educació emocional, i Norma Rue, especialista en art i expressió corporal.

L’activitat està dirigida a infants i pares per tal d’experimentar noves possibilitats per guiar i potenciar les capacitats emocionals dels nostres fills i filles a través del treball creatiu.D’altra banda, Fira de Lleida organitza les conferències “La criança feliç” (a les 16.30 h) i “Com solucionar rebequeries i conflictes” (a les 18.30 h), a càrrec de Rosa Jové, llicenciada en Psicologia, especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil i en psicopediatria.

Finalment, a les 19 h, els visitants podran assistir a la xerrada “Intel·ligència emocional per a casa”, amb Àlex Maset, llicenciat en Psicologia, coach i docent en l’àmbit sanitari i educatiu.

Quant al STM, a les 10.30 h tindrà lloc la presentació i la projecció del documental “Ordesa invisible”, a càrrec de Manuel Montes, director del Parc Nacional d’Ordesa i Monte Perdido.

Els visitants també podran gaudir d’un simulador d’esquí alpí, un circuit d’aventura infantil, un circuit de bicicletes elèctriques de muntanyai l’activitat “Vine a pescar!, organitzada per la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting.

A partir de les 10.30 h, els visitants podran aprendre a llançar esquers sense punxes amb canyes de tot tipus i entre les 12.30 i les 13.30 h les persones interessades podran fer pràctiques de pesca sense mort al riu Segre.

L’horari de Petitàlia i STM és de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. El preu de l’entrada és de 3 euros. Els menors de 6 anys tenen l’accés lliure.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 5,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 89 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×