El Conselh Generau inicia “Sabors d’Aran”, una campanya per a promocionar la gastronomia aranesa

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau inicia “Sabors d’Aran”, una campanya per a promocionar la gastronomia aranesa

  • Diferents restaurants aranesos han participat en aquesta campanya compartint tant receptes típiques de la Val d’Aran com plats innovadors amb productes de la terra, promocionant així la gastronomia aranesa i arribant a tothom malgrat l’actual situació sanitària i social

El Conselh Generau d’Aran, a través de Foment Torisme Val d’Aran, ha iniciat la campanya “Sabors d’Aran”, per a promocionar la gastronomia del territori a través dels seus restaurants, donant a conèixer així els plats i productes típics de la Val d’Aran.

“Amb aquesta campanya, cada setmana compartirem un vídeo gravat en col·laboració amb diferents restaurants del territori, on cuiners i cuineres de gran nivell ens ensenyaran a preparar tant plats típics de la gastronomia aranesa com plats innovadors amb productes de la terra”, explicava el conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Josep Canut.

“L’objectiu de ‘Sabors d’Aran’ és promocionar els nostres restaurants i la nostra gastronomia per mitjà de continguts audiovisuals que poden arribar a qualsevol lloc del món a través de les noves tecnologies, adaptant-nos a l’actual situació sanitària i social”, manifestava el també conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano. Restaurants com Er Occitan, Casa Turnay, Es Arraïtzes, Boixetes de Can Manel o Era Mòla, entre altres, han participat en aquesta campanya compartint algunes de les seves millors receptes. Ja es pot veure el primer d’aquests vídeos i aprendre a preparar una sopa de ceba com les que es fan al restaurant La Trastienda de Bossòst.

Sabors d'Aran
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 78 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×