RETRAVEL,elsomnide3 joves pirinencs cerca suports per revolucionar la forma de viatjar a la natura i deixar una petjada positiva

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
  • L’Ona, la Jana i el Roc, són alumnes de l’Institut La Valira de La Seu d’Urgell, els més joves que han estat seleccionats al Top10 d’entre més de 1.700 estudiants de tot el territori espanyol en la 9a edició de l’Audi Creativity Challenge, per a poder desenvolupar la seva idea a Silicon Valley, Estats Units.
  • Participaran a la nal del Challenge que es celebrarà a Madrid el proper 15 de juny, on davant de centenars d’assistents seran avaluats per reconeguts professionals de l’emprenedoria, la comunicació i la sostenibilitat.
  • RETRAVEL és una revolucionària plataforma phygital, que amb el suport de la Intel·ligència Articial facilitarà viatjar de forma més inclusiva i sostenible. Permet una experiència regenerativa en les 3 etapes, abans, durant i després del viatge.

Maig 2024.- La plataforma RE TRAVEL, dissenyada per un equip de joves pirinencs d’entre 12 i 15 anys de l’INS La Valira (La Seu d’Urgell), Ona, Laia, Jana i Roc, junt el seu mentor i driver, Xavier Cazorla fundador de ELEMENTS | Muntanyes d”idees ha estat guardonada com a finalista del AUDI CREATIVIT Y CH ALLENGE, al top 10 dels millors projectes emprenedors ambientals i socials d’entre més de 580 propostes de tot l’Estat espanyol.

 RE TRAVEL, com a prototip de planificació i gestió de viatges a la natura, inclusius i sostenibles, està dissenyat perquè el gaudeixin tot tipus de viatgers (universal). Entre els aspectes millor valorats de la iniciativa destaquen la seva visió integral i regenerativa en les diferents fases del procés de viatge per gaudir de la natura, abans, durant i després de la visita. Regeneració que no només es centra en els aspectes ambientals (reducció de la petjada de carboni, residus, o millora dels espais naturals visitats), sinó també en els socials (perspectiva universal i inclusiva, respecte per la comunitat i cultura locals, recomanacions per prioritzar el consum de proximitat, etc.).Un altre element destacable és l’ús de les tecnologies més avançades com la Intel·ligència Artificial, el Metavers, i dispositius de Realitat Mixta (virtual  i augmentada), entre altres, per oferir una experiència regenerativa genuïnament “phygital” (presencial i digital).

La final en la que participaran es celebrarà a Madrid el 15 de juny, on un selecte jurat del món de l’emprenedoria, les arts audiovisuals i la comunicació, i la sostenibilitat, així com les votacions populars als projectes definiran quin és el projecte guanyador.

Actualment estan sumant suports de tot tipus d’empreses, institucions públiques, fundacions, universitats, així com de la ciutadania que aposta per viatjar de forma més responsable.

Podeu VOTAR RE TRAVEL EN AQUEST ENLL AÇ (Atenció, seleccioneu “Votar” sota el vídeo, no us equivoqueu d’equip!). I també i participar en el DESAFI AMENT RE TRAVEL que han llançat a través de les xarxes socials (Instagram, Facebook, X, Linkedin) per recollir reptes, accions i reflexions dels usuaris viatgers sota el lema ¿Viatges en positiu? amb el hashtag #RETRAVEL_ACC.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 79 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×