Neix el Moviment de Renovació Pedagògica dels Pirineus

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Neix el Moviment de Renovació Pedagògica dels Pirineus

El passat mes d’octubre docents de l’Alt Pirineu i Aran rebien una crida oberta en què se’ls preguntava: t’apassiona l’educació dels infants i joves? creus que es podrien fer moltes coses? A la reunió 0 van assistir-hi més de 20 docents d’arreu de les nostres comarques que van posar-se a treballar per crear un moviment de renovació pedagògica al territori amb l’objectiu de contribuir en la millora educativa i social de les nostres comarques i, en conseqüència, del nostre país.

Arran d’aquella primera trobada, docents de diverses escoles del territori van decidir constituir l’associació Moviment de Renovació Pedagògica dels Pirineus, entitat a través de la qual es volen vehicular activitats d’interès educatiu per als mestres i professors de les nostres comarques. A més, pretén també ser un espai de trobada on compartir el dia a dia de la docència, inquietuds i bones pràctiques, per així col·laborar en la recerca de respostes que garanteixin l’èxit del nostre sistema educatiu públic, que ha d’estar basat en els principis de qualitat i equitat per a tothom. Tot i la mala comunicació física de les nostres valls,l’entitat vol aglutinar professionals de totes les comarques per treballar en xarxa i així cohesionar el territori.

L’acte de presentació de l’entitat serà el proper dissabte 24 de febrer a les 12h a la sala del punt d’infomació de Turisme de Sort.

Renovació Pedagògica
Neix el Moviment de Renovació Pedagògica dels Pirineus

Notícies Pallars Sobirà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 162 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×