La Vall de Boí dona vals de regal per al consum a les empreses del municipi

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Vall de Boí dona vals de regal per al consum a les empreses del municipi

Fer fotos de la Vall de Boí i compartir-les a Instagram pot tenir premi.

L’ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana a la campanya de Reis

L’Ajuntament de la Vall de Boí, per tal d’incentivar el consum als comerços, restaurants, hotels i altres establiments del municipi  proposa un concurs fotogràfic a través d’Instagram, sota l’etiqueta #elmeuhivernvalldeboi .

Hi poden participar tots els seguidors del compte d’Instagram de la Vall de Boí @vallboi, tant els visitants que van estar a la vall a partir del dia 25 de desembre i que ens puguin tornar a visitar fins el dia 30 de març, com tota aquella població local que facin  fotografies relacionades amb activitats esportives, culturals, de relax, gastronòmiques, en família i altres  on la  neu i la Vall de Boí en siguin les protagonistes.

Els premis seran vals de regal que es podran bescanviar als restaurants, bars, botigues, hotels i totes les empreses de la Vall de Boí, durant tot l’any 2021.

El compte d’Instagram de la Vall de Boí actualment té 10700 seguidors que comparteixen les seves fotos amb #valldeboi #onelspirineustoquenelcel i que ara si afegeixen #elmeuhivernvalldeboi formaran directament part del concurs, que donarà els resultats dels premiats el dia 1 d’abril. Al mateix temps, i en la mateixa línia de col·laboració amb el teixit empresarial i reconeixement i agraïment a la població en el treball de col·laboració amb el municipi, el consistori ha fet entrega d’uns vals per al consum als establiments de la vall per tot aquelles persones que han participat en l’organització i desenvolupament de la festivitat de Reis a la Vall de Boí.

regal per al consum
La Vall de Boí dona vals de regal per al consum a les empreses del municipi Fer fotos de la Vall de Boí i compartir-les a Instagram pot tenir premi.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 70 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×