El Conselh Generau d’Aran adjudica el projecte de millora del Refugi de Saboredo

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau d’Aran adjudica el projecte de millora del Refugi de Saboredo

  • Amb aquestes actuacions, que compten amb una inversió de al voltant de 150.000 €, s’instal·larà un bany sec adossat al Refugi perquè l’actual bany és exterior i es troba a uns 20 m, es duran a terme una sèrie d’actuacions per a revertir el deteriorament de l’equipament en punts com la cuina i la instal·lació elèctrica i d’aigua, i es millorarà la seguretat de l’edifici

El Conselh Generau d’Aran ha adjudicat ja les obres per a la millora i adequació del Refugi de Saboredo.

En concret, amb aquestes obres es vol solucionar la problemàtica amb el bany, que actualment és exterior i es troba a una distància d’uns 22 metres, circumstància que provoca molèsties en les persones usuàries, especialment durant la temporada d’hivern. Per a poder donar solució a aquest problema, es vol instal·lar un bany sec adossat al refugi.Així mateix, es duran a terme una sèrie d’actuacions per a revertir el deteriorament d’aquest equipament en punts com la cuina i la instal·lació elèctrica i d’aigua, i es millorarà la seguretat de l’edifici.

“El de Saboredo és un refugi que porta ja molts anys en servei i que necessitava una actualització per a poder oferir un millor servei als visitants que acull al llarg de l’any”, assegurava la síndica d’Aran, Maria Vergés.

En total, el govern d’Aran invertirà al voltant de 150.000 € en aquests treballs, per a poder actualitzar el Refugi de Saboredo. L’actuació compta amb una ajuda LEADER per valor de 89.399€.

Refugi de Saboredo
El Conselh Generau d’Aran adjudica el projecte de millora del Refugi
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 211 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×