A licitació l’arrendament del Refugi de Colomèrs per a la seva gestió i explotació

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

A licitació l’arrendament del Refugi de Colomèrs per a la seva gestió i explotació

  • Per a garantir l’obertura i bon funcionament d’aquest Refugi, que fomenta un turisme de muntanya respectuós amb el medi ambient alhora que s’esdevé un agent dinamitzador del territori, el Conselh Generau d’Aran ha tret a licitació l’arrendament d’aquest equipament, les ofertes podran presentar-se fins al 22 de novembre

El Conselh Generau d’Aran ha obert el procés de licitació d’arrendament del Refugi de Colomèrs per a la seva gestió i explotació. El valor estimat del contracte és de 400.000€ i la durada inicial del contracte és de 8 anys, amb possibilitat de prorrogació de 8 anys més.

Les persones interessades podran visitar les instal·lacions dilluns que ve, 30 d’octubre, a les 11.00 hores i podran presentar les seves ofertes fins al 22 de novembre de 2023 a les 23.59 hores.“Colomèrs és un dels paratges emblemàtics del nostre territori, que rep un gran nombre de visitants al llarg de l’any. El foment d’aquest turisme de muntanya, respectuós amb el medi ambient i que esdevé un agent dinamitzador de primer nivell, és un dels eixos de treball del govern d’Aran en matèria de turisme”, assegurava la síndica d’Aran, Maria Vergés.

Així mateix, el conseller de Governança, Innovació, Economia i Turisme, Amador Marquès, afirmava que: “assegurar l’obertura i bon funcionament d’aquest equipament del Conselh Generau d’Aran és essencial per a garantir aquest turisme de muntanya”.

El govern d’Aran ha volgut també agrair i reconèixer el treball del responsable del refugi al llarg dels últims anys.

Tota la documentació està disponible en la Plataforma de Serveis de Contractació Pública: https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/200158710

Refugi de Colomèrs
Refugi de Colomèrs
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 284 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×