CINQUENA EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CERVESA DELS PIRINEUS RED MOUNTAIN A LA POBLA DE SEGUR

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Avui dissabte 15 de juny, el festival transfronterer de cerveses artesanes de muntanya reuneix a la Pobla cervesa, gastronomia i actuacions de grups reconeguts.

El festival Red Mountain Beer Fest, que organitzen la fàbrica de cervesa artesana Ctretze Pirineus i l’Ajuntament de la Pobla de Segur, tindrà lloc avui dissabte 15 de juny.Enguany, la iniciativa arriba a la cinquena edició sense deixar enrere l’objectiu amb què va néixer: posar en valor el Pallars Jussà com un territori atractiu també gastronòmicament i, alhora, reivindicar el paper de les microcerveseries dels Pirineus i de les persones que hi ha al capdavant d’aquests projectes empresarials en el dinamisme empresarial i cultural dels territoris de muntanya.

En aquesta ocasió, el Festival creix en nombre de cerveses i també amplia el nombre d’espais, amb una zona de mostra i venda d’artesania. I com és habitual, posa una cura especial en la programació musical de la jornada. Així, al Red Mountain, els visitants hi podran trobar diferents zones, segmentades en funció del públic al que s’adrecen o de les seves preferències segons el moment del dia: Red chillout, Red diner, Red restaurant, Red on tap i Red music.

Les cerveseries assistents procedeixen de Navarra, el Ripollès, la Garrotxa, Irun, Osca, Àlava, el Pallars Jussà, la Vall d’Aran i Andorra, i entre totes hi aportaran més de 50 tipus de cerveses diferents. Les participants Ctretze (Pallars Jussà), Kill Beers (Pallars Sobirà), Minera (Ripollès), Calavera (Ripollès), La Salvatge (Ripollès), Pochs (Garrotxa), Basqueland (Donostia) ,Baias (Àlava), Drunken Bros (Vizcaya), Naparbier (Navarra), Pyrene (Somontano), Tensina (Valle del Tena), Rondadora (Sobrarbe), Refu (Vielha).

Les cerveses se serviran directament des d’una sèrie de 20 tiradors que hi haurà instal·lats en una llarga barra, des d’on s’aniran punxant els diferents barrils. El catàleg és ampli i divers. A l’esdeveniment s’hi podran tastar cerveses amb graduacions que van del 4 a l’11% ABV, i d’una àmplia la gamma d’estils: American Pale Ale, Imperial Stout, Peated, Blonde Ale, Brown Ale, English Stout, Indian Pale Ale, Leger, Hefewen, Witbier, America Amber Ale, Strong Ale, Weiss, American Wheat, Satut Ale, Scottish Ale, Happy Lager, Bourbon Barrel Ages Imperial Stout, European Lager, British golden Ale, etc.

RED MOUNTAIN

L’apartat de gastronomia el formen productors i restauradors del Pallars Jussà: Postres de Músic, que oferirà les seves elaboracions artesanes, i els restaurants És Pallarès, Pizzeria-Trattoria l’Era del Salàs, Tatanka ,La Cuina de la Nuria, Capra Pazza, Restaurant de Gurb, Cuina Ester, Restaurant Pirineui i Fàbrica Ctretze donaran a tastar plats i platillos. Els visitants podran gaudir d’una oferta de qualitat, singular i atractiva, que serà presentada en format de tastos. Es posaran a la venda uns tiquets de degustació que donaran accés tant a cerveses com a gastronomia.

Aquest any, el festival hi posa l’accent en la música. Hi actuaran el Dj, Mr Skyhook Sessió de vinyls Funk, Reggae, i versions dels 80 amb Badulaque 80.

El Red Mountain Beer Fest s’iniciarà a les 18h a la plaça de l’Ajuntament, amb l’obertura de la barra. I a les 19.30h s’obrirà l’espai gastronòmic, amb una extensa oferta de plats i platillos dels restaurants de la comarca.

El Red Mountain Beer fest és una iniciativa público-privada que coorganitzen  l’Ajuntament de la Pobla de Segur i la Fàbrica Ctretze Pirineus. El seu propòsit és la dinamització del territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu; que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva, especialitzada i creadora de llocs de treball qualificats. Al Red Mountain Beer Festival d’enguany hi col·laboren APAT (Associació de professionals de l’àmbit turístic), Al teu Gust Aliments del Pallars, Diputació de Lleida, Consell comarcal del Pallars Jussà i Vine al Pallars Viu el Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic |Sense puntuar|
Carregant ... - 114 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×