Darrera jornada de presentació de treballs de recerca de batxillerat a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Darrera jornada de presentació de treballs de recerca de batxillerat a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell celebrarà el pròxim dijous 25 de maig, a les vuit del vespre,la darrera jornada de ‘Recerca Jove’ amb la presentació pública dels treballs de recerca de dos alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut Joan Brudieu.

Els treballs que es presentaran són: ‘Desenvolupament urbanístic i històric de la meva ciutat’, de l’alumna Anna Rebés, que ha comptat com a tutores les professores Marina Pascuet i Núria Valls; i ‘El desenvolupament urbanístic de la Seu d’Urgell. Anàlisi del Pla General d’Ordenació Urbana de 1980’, de l’alumne Marc Pino, tutoritzat pel professor Toni Egea.Ambdues presentacions, que s’emmarquen dins del cicle Parlem d’Història que organitza l’Espai Ermengol, compten amb la col·laboració de l’Institut Joan Brudieu, l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Aquesta darrera jornada de Recerca Jove també és oberta a tothom i quedarà enregistrada per poder-la visualitzar al canal de YouTube de l’Espai Ermengol. 

Presentació de 7 treballs de recerca jove

Amb aquests dos treballs, aquest curs l’Espai Ermengol haurà acollit la presentació d’un total de 7 treballs de recerca d’alumnes de batxillerat de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d‘Urgell encabides en els diferents cicles impartits aquest any 2023.

Així, recordem que en el marc dels actes commemoratius del 8M l’alumne Pau Regada va presentar el seu treball titulat ‘Segregació emmarcada: La representació dels col·lectius discriminats en la història de l’art’.

Tot coincidint en la celebració del Festival del Joc del Pirineu es van presentar els treballs ‘Disseny i creació d’un joc de rol de taula’, de l’alumne Arnau Balasch; i ‘Creació de jocs per l’ensenyament de les matemàtiques’, de l’alumna Berta Homs. I dins del cicle Parlem de Ciència, es van presentar dos treballs de recerca més:  ‘Conseqüències de l’extinció de les glaceres del Pirineu’, de l’alumne Biel Balcells, i ‘Els líquens a les Valls d’Aguilar’, de l’alumna Maria Jiménez.

recerca de batxillerat

Val a dir que aquestes presentacions són d’entrada lliure. En les cinc primeres hi han assistit prop de cinquanta persones.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 44 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×