L’AECC Lleida reactiva teràpia grupal presencial i sortides de marxa nòrdica al Pirineu

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’AECC Lleida reactiva teràpia grupal presencial i sortides de marxa nòrdica al Pirineu

L’AECC – Catalunya contra el Càncer de Lleida inicia la tornada a la nova realitat de forma gradual i segons les recomanacions sanitàries al Pirineu lleidatà. De moment, es reactiva de manera presencial el grup de teràpia psicoeducativa a Tremp. També s’inicien les sortides de marxa nòrdica de la Pobla de Segur, que comencen aquest dissabte, Sort (aquest diumenge), Tremp (6 de juny) i la Vall Fosca (7 de juny).

Pel que fa a les activitats presencials i grupals de la Plana de Lleida, l’Associació considera oportú esperar una mica més, a causa de viure una altra realitat sanitària. Tot i que l’equip de l’AECC Lleida continua treballant perquè quan arribi el moment de l’obertura sigui totalment segur pels usuaris. Actualment, l’Associació està readaptant la seu amb les mesures de seguretat que recomana el Ministeri de Sanitat.

reactiva teràpia
reactiva teràpia

El retorn gradual als serveis presencials es farà amb la màxima seguretat i seguint el protocol de prevenció en riscos laborals de l’organització. Així, es complirà amb les accions adoptades en relació a les mesures organitzatives, de distanciament interpersonal i d’higiene, per a garantir una tornada segura tant als professionals de l’Associació com a les persones beneficiàries.

L’Associació continua mantenint els seus serveis gratuïts a distància per a totes aquelles persones que prefereixin no assistir de manera presencial, i necessitin l’ajuda dels professionals i voluntaris de l’AECC Lleida. En aquest sentit, l’AECC manté la xarxa de suport perquè cap persona amb càncer se senti sola, desatesa o desinformada en aquesta crisi sanitària. Segueixen oferint atenció psicològica individual per pacients i familiars, assessorament social i jurídic, ajudes econòmiques, acompanyament al dol per població general, programa de voluntariat digital, taller virtual per la por al contagi o ajuda a través de les xarxes socials.

Marxa Nórdica La Pobla de Segur, Sort, Tremp, Vall Fosca

Notícies Jussà i Sobirà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 66 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×